Beza[*], Julcia[*], Sztabka[*], Babsi[*] i Sebastian[*]
Moderator: silje
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Beza i Julcia już w DS :-)
Super ! Wszystkiego naj naj dla Panienek Oj rzadko to można to usłyszeć.. cudownie
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
A oto moje Dziewczynki na "wybiegu" Filmik wyglądałby identycznie, też tak statycznie...nie wiem dlaczego ale Bezia i Julcia mają inną interpretację słowa "wybieg"...i nieważne gdzie je położę. Tak naprawdę to one biegają tylko w klatce
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
hahaha chyba sosnowa wymyśliła cudne określenie tego stanu na wy....biegu tzw "wyleż "
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Do Julci miałam słabość
- Destiny
- Kontakt:
no nic dodać nic ująćChrumka pisze:tzw "wyleż "
wcale mnie to nie dziwi...śliczna, inteligentna...i do tego samouk-ostatnio pokazała, że umie skutecznie dopominać się o należną porcję żarła-piłuje kraty zębami Mam tylko nadzieję, że Bezia nie będzie brała z niej przykładuCynthia pisze:Do Julci miałam słabość
- Destiny
- Kontakt:
Post pod postem, ale chciałam podrzucić garść informacji: ostatnio Panny przeszły z powodzeniem "przegląd techniczny"-zdrowe i śliczne-oto diagnoza Do tego Dziewczyny zyskały nowe domy. Kupiłam jeden duży, ale nie dość żeby pomieścić dwie, więc trzeba było dokupić kolejny. Do tego jeszcze sąsiad skonstruował patent na miski-Dziewczyny często przewracały miski, a to co znalazło się na macie było już niejadalne...doszło do tego, że jedno opakowanie CN wystarczało na tydzień A teraz karma cały czas jest w misce...więc do sprzątania pozostały tylko boby. Zdjęcia wrzucę w wolnej chwili.
- sosnowa
- Kontakt:
Wyleż to chyba kakazuma wymyśliła
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Hmmm jak widać, wyleż, jak każdy sukces, ma wiele matek - ja się też przyznaję, ale i tak dowodów na pierwszeństwo nie mamy, bo zginęły ze starym forum
- Destiny
- Kontakt:
Chyba w takim razie opatentuję "dorodzinki"porcella pisze:Hmmm jak widać, wyleż, jak każdy sukces, ma wiele matek - ja się też przyznaję, ale i tak dowodów na pierwszeństwo nie mamy, bo zginęły ze starym forum
Obiecane zdjęcia:
Na pierwszym planie Dziewczyny i ich ulubiona dyscyplina sportowa - jedzenie na wyścigi. W tle ich nowa rezydencja, identyczna jest w drugim rogu klatki....
.....bo jak widać w jednej z trudem mieści się Bezia
No i oczywiście widok z lotu ptaka na patent stworzony przez sąsiada (miski stoją w miejscu i ich zawartość również)
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Patent klasa! noga cuuudna