Moje małe stadko za TM -Pucek [*] 14.05.2020
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
Re: Moje małe stadko za TM - Collin [*] 24.05.2015
Bardzo współczuję
Za krótko żyją te nasze zwierzaki...
Czy dobrze kojarzę, że Collin był synkiem mojej labo-aguti-Balbinki adoptowanej od azb?

Czy dobrze kojarzę, że Collin był synkiem mojej labo-aguti-Balbinki adoptowanej od azb?
Re: Moje małe stadko za TM - Narcyz [*] 19.06.2015
Od wczoraj nie mogę się zebrać, żeby napisać, że odszedł mój kolejny prosiaczek, śliczny kwiatuszek Narcyz, maluszek, który niedawno do mnie trafił, bo 27 maja razem ze swoim kolegą Fiołkiem, niestety w ubiegłą niedzielę się rozchorował i po dzielnej walce wczoraj odszedł za TM
Narcyzku, przepraszam, że nie mogłam nic więcej dla Ciebie zrobić, że tak krótko u mnie byłeś, że mimo wysiłku lekarzy, pomocy cioci pucki, za co bardzo jej dziękuję, która konsultowała się z lekarzami w Warszawie, nie udało się
Żegnaj maleńki, teraz biegasz już zdrowy za TM
Tylko, dlaczego tak krótko z nami byłeś, miałeś zaledwie ok. 2 miesięcy, Twoje odejście najbardziej mnie zabolało
maluszku
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Narcyzku, przepraszam, że nie mogłam nic więcej dla Ciebie zrobić, że tak krótko u mnie byłeś, że mimo wysiłku lekarzy, pomocy cioci pucki, za co bardzo jej dziękuję, która konsultowała się z lekarzami w Warszawie, nie udało się

Żegnaj maleńki, teraz biegasz już zdrowy za TM

Tylko, dlaczego tak krótko z nami byłeś, miałeś zaledwie ok. 2 miesięcy, Twoje odejście najbardziej mnie zabolało
maluszku

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak, Collin był synkiem Balbinki od azbfeluska pisze: Czy dobrze kojarzę, że Collin był synkiem mojej labo-aguti-Balbinki adoptowanej od azb?
Ostatnio zmieniony 20 cze 2015, 21:26 przez NIKI 2, łącznie zmieniany 1 raz.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Moje małe stadko za TM - Collin [*] 24.05.2015
Maluszek,
to strasznie smutne, kiedy odchodzą te najmłodsze 

- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-