✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Marlena
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
To są prawdziwi wojownicy
Filmik rewelka

-
koni
Ale szybki słodziak z niego
Tasman przy nim jak niedźwiedź wygląda. Czy wizyta Taśka oznacza, że maluch trafi do brązowo-czarnej ekipy?.....czy za chwilę pojawi się ktoś nowy do pary dla małego czarnulka?...dzieje się
Tasman przy nim jak niedźwiedź wygląda. Czy wizyta Taśka oznacza, że maluch trafi do brązowo-czarnej ekipy?.....czy za chwilę pojawi się ktoś nowy do pary dla małego czarnulka?...dzieje się
-
Dropsio
Aaaa, jaka błyskawica!
cudny
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dziękujemy za komplementy
Miał być maluch z Gerym i Wiewiókiem ale jednak stwierdziłam, że Tasman i Czarny są łagodniejsi a na pewno nie gryzą do krwi, więc z nimi bezpieczniej tą kruszynkę łączyć. On jest tak malutki i delikatny, że strach go przytulić a co dopiero mordercy Geremu go dać..
Tym bardziej, że pierwszy Wiewiórek go obwąchał i nie był zbyt miły. Gery widział małego przez kraty i darł się strasznie siedząc mi na kolanach na przeciwko malucha. Tasiek i Czarny właśnie biegają z okruszkiem i jest ok (dopiero z 15 minut), Tasiek trochę pogwałcił ale już mu się znudziło i tylko biega i krzyczy za małym a Czarny schodzi im z drogi. Nie wiem czy jeszcze dziś nie pójdą razem do klatki albo mały zostanie na przyłączonym do klatki wybiegu a chłopaki sami zdecydują czy siedzieć w klatce czy wyjść do malucha.
Katiusha profil Pani Ani na fb https://www.facebook.com/anna.chudziej?fref=hovercard i profil hodowli https://www.facebook.com/caviadafi?fref=ts podaje oba, bo w sumie u Pani Ani jest więcej zdjęć świniaczków
Miał być maluch z Gerym i Wiewiókiem ale jednak stwierdziłam, że Tasman i Czarny są łagodniejsi a na pewno nie gryzą do krwi, więc z nimi bezpieczniej tą kruszynkę łączyć. On jest tak malutki i delikatny, że strach go przytulić a co dopiero mordercy Geremu go dać..
Katiusha profil Pani Ani na fb https://www.facebook.com/anna.chudziej?fref=hovercard i profil hodowli https://www.facebook.com/caviadafi?fref=ts podaje oba, bo w sumie u Pani Ani jest więcej zdjęć świniaczków
-
koni
Lilith...o tego mi chodziło http://www.zdolinymuminkow.pl/index.php ... from-micky
Schrupałabym w całości...widziałaś go?
Twój maluszek trafił na fajnych kumpli..arystokracja rośnie w siłę
Schrupałabym w całości...widziałaś go?
Twój maluszek trafił na fajnych kumpli..arystokracja rośnie w siłę
-
katiusha
Dzięki Lili
Jakoś spróbuję to ogarnąć...Oglądać w sumie mogę, chociaż u mnie Facebooka NIET 
- Lilith88
- Kontakt:
No właśnie tych rudo-czarno-białych nie widziałam a byłam w samym świnirnium, nie wiem, może już ich nie ma, bo na fb też ich nie ma w albumie z samcami.
Katiusha no ona niestety nie ma strony hodowli tylko ten profil
Mały jest rewelacyjny
Wyobraźcie sobie, że biega miedzy nogami i jak się do niego rękę wyciągnie daje się podnieść, pamiętam jak Tasiek i Gery byli tacy maleńcy to razem z Darkiem ich łapaliśmy, bo nie szło samemu xD a ten biega ale jak wyciąga się rękę to się zatrzymuje
Wiewiórka trzeba było cierpliwie wabić ale i tak było łatwiej niż z tymi pierwszymi łobuzami-dzikusami.
Geronimo z Wiewiórem zszokowani kwikami dobiegającymi z pokoju leżeli przytuleni do siebie razem w legowisku
Katiusha no ona niestety nie ma strony hodowli tylko ten profil
Mały jest rewelacyjny
Geronimo z Wiewiórem zszokowani kwikami dobiegającymi z pokoju leżeli przytuleni do siebie razem w legowisku
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
o matko jedyna, ja przegapiłam taką rewelację?????!! i to świniak z Warszawy od Ani Chudziej!!! ale numer. Hodowlę znam oczywiście, ostatnio Anita Makarewicz (znajoma z FB) kupiła u niej świnkę i dziś ją podziwiałam- satynka śliczna. Ja się na rasach nie znam, choruję na jeszcze jedną świnkę skinny ale te piekności mnie urzekły 
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Lilith88
- Kontakt:
Pani Ania hoduje gładkowłose i crested (czyli te gładkie z koronką jak Tasman i Geronimo), umaszczenia silver i gold agouti i właśnie takie ze znaczeniami black fox (jak mój maluch czarny z białym brzuszkiem, noskiem i obwódkami oczek) i miała do niedawna black tany jak Binana (czarny z rudymi znaczeniami) ale teraz tany przejęła jej znajoma. Marzył mi się taki chłopak ze znaczeniami odkąd pierwszy raz zobaczyłam, że takie są i szukałam, szukałam aż trafiłam na Panią Anię i może i w innych hodowlach mają tany i foxy ale nie tak piękne jak ma Pani Ania
Zresztą silvery też ma cudne i ciężko znaleźć u kogoś równie piękne 
-
elwen
- Miejscowość: skierniewice
- Kontakt:
Śliczny chłopczyk. Jak te świneczki się jednak różnią, swojego foxa to bym bez pudła poznała wśród innych. Lilith, kto jest mamusią maluszka? Może to braciszek mojego Felusia;)