Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Pani Strzyga »

Przekichane z tymi butami. Piotrkowi też trudno cos wybrać. On marudzi w sklepie gorzej niż niejedna baba :D
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Też się wpraszam na sprzątanie u dortezki :szczerbaty: A potem na rolki :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

W większości sklepów można też zamówić i dwa dni później max do tygodnia są na miejscu do odebrania co mimo wszystko nie zobowiązuje do zakupu, no i są też sklepy internetowe wiec jak jeden but mierzył i wiecie że rozmiar jest ok można zamówić.

Kati rusałka :love: :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nie, z M. trzeba pojechać.... :lol: Pojedziemy dziś do Gdańska, to jeszcze na ciastko z kremem wstąpimy :szczerbaty:
Generalnie nie lubię kupować butów przez net, kilka par kupiłam, jedne musiałam wymieniać, drugie za duże, ale już mi się nie chciało wymieniać i zostawiłam.... Generalnie jednak ciuchy i buty wolę zobaczyć i przymierzyć, nawet jak znam rozmiar, to wolę kupić stacjonarnie... :)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

No ja też nie zamawiam przez neta butów i ubrań, tylko bieliznę ale do tego jestem zmuszona, bo 65G/H nigdzie w sklepach nie ma a jak już są to za 300 zł a te same modele w necie za 100zł. Mi chodziło, że jak buty konkretne były mierzone to wtedy można zamówić przez net w innym wypadku też bym się nie zdecydowała a jak zamówisz w sklepie z dostawą do tego sklepu to przyjdą, zadzwonią do was, że już są, pojedziecie, M. przymierzy i dopiero jak będzie wszystko ok kupicie ;) Tak czy inaczej powodzenia na zakupach :D
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

A widzisz Lilith, Pani nam tego nie zaproponowała...A ja sama na to nie wpadłam... Ale nic to.
Lilith, ty masz 65G??? :shock: Ale wielkie... :102: A że 65 pod spodem? Ja jestem chuda, ale mam 75... Wycięłaś sobie żebro??
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dziołchy bo w kompleksy wpadne :shock:
i moje Pipki też :szczerbaty:

też muszę zmacać i po przymierzać towar nim kupię.. tak rzadko sobie coś kupuję, że jakby nie pasowało to bym się pochlastała :lol:

Pipki zapraszają na sprzątanie (mogłam im arbuza na śniadanie dać :twisted: ).
Dropsio, rolki na razie w planie jak sąsiadka odlepi się trochę od dziecka.. póki co rower a i on niesprawny bo mi dętki coś się dziurawią (pewnie Małż żeby ze mną nie jeździć :angry: )

edit: byłam wczoraj z Pigutką u P. Oczko bez zmian (nadal ciut powiększone) i na razie czekamy.. Może już po prostu takie być.. Wczoraj chyba pierwszy raz widziałam dr P jak się uśmiechnął Obrazek i głaskał Pigi Obrazek a ta normalnie mu awanturę zrobiła! Krzyczała, tupała nóżką aż musiał ją zostawić w spokoju
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Nic nie wycinałam :P i miseczka G czy H przy mojej posturze wcale nie jest jakaś ogromna, duża ale nie ogromna, weź pod uwagę, że przy większym obwodzie pod biustem np. 80 miska H jest większa niż przy obwodzie takim jak mój. Ja ważę 48/49 kg przy 1,68m wzrostu, przed ciążą 55 a w 8 miesiącu ciąży 65, nigdy nie ważyłam dużo. Polki nie potrafią dobrać sobie odpowiedniego rozmiaru bielizny ale to z reguły wina asortymentu w sklepach a raczej jego braku i braku wyszkolonych gorseciarek :levitation: Kiedyś wchodzę do super francuskiego sklepu z bielizną gdzie Panie ponoć szkolone były w Paryżu.. taa.. mówię, że szukam 65G a ona do mnie "nie mam, może być 70/75D?" :shock: padłam.. Sprawdzałaś kiedyś według tabel jaki rozmiar powinnaś nosić? mierzyłaś obwód biustu i pod biustem? liczyłaś różnicę pomiędzy żeby dobrać rozmiar miseczki?

Dorotezka żadne kompleksy, chude nie znaczy ładne! a duże cycki są uciążliwe chętnie połowy bym się pozbyła, bo ciężkie dziadostwo i w dodatku większość dekoltów źle leży :P A kupić sukienkę dobrą w tali i i biuście na mnie to dopiero wyczyn :(
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ja bym mogła mieć tylko jeden rozmiar większy...czasem mam A czasem B...zawsze kupowałam w triupmhie, ale potem odkryłam, że w kapp ahlu dużo bardziej mi pasują i nie uwierają nigdzie...a niby triumph to taka dobra marka... Generalnie wszystko mam dość drobne, tylko jakąs stopę mam wielką w stosunku do mojego wzrostu....mam 160cm i rozmiar buta 38... Niby ok, ale mógłby być rozmiar mniej.
A na początku naszego związku z M. gadaliśmy raz o tym, co kto komu ściemniał. Nie pamiętam co on mi ściemnił ale jak mu powiedziałam, że myślałam, że z kimś innym mam do czynienia, to on mi odpowiedział, że też myślał, że mam większe cycki... :lol: Odnosiło się to do push-up'ów :lol: Że wg niego kobiety powinny nosić "naturalną" bieliznę a nie powiększające :lol: Ale wiem, że mu się podobam :102: więc śmiałam się z niego... :lol:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Też tak mam. Parę razy się przejechałam na kupowaniu ciuchów i butów przez net i już podziękuję ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”