Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

Oj to wycaluj dziewczynom te łapki.
Pierwszy był ok, drugi chyba też. Odpowiedziałam na 4 pytania na 12 stron i mam nadzieje ze ok
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Yyyy... ale wiesz, one tymi łapkami cały dzień po bobach dreptały :o Mogę wycałować w co innego? :szczerbaty:
12 stron napisałaś... po angielskiemu :shock: No to musi być dobrze :D
ANYA

Balbinkowa możesz wycalowac dziewczyny gdzie chcesz :D
No tak po angielskiemu pisałam i to na kartce a nie ma kompie i powiem Ci szczerze ze gdybym miała to samo napisać po polsku to miałabym nielada problem. Bo tlumaczylam koleżance co robimy na studiach i nawet nie umiałam przetłumaczyć kierunku na jaki się dostałam na univerek :glowawmur:
Moje mlodsze dziecię w ogóle sobie nie radzi z mówieniem po polsku i do mnie mówi po angielsku, no ale zaczął edukację tutaj od przedszkola wiec wszystkiego uczy się po ang. Mój TZ jest szkotem wiec tak jakoś naturalne jest ze w domu mówi się po ang wiec stąd ten problem. Ma to swoje ogromne minusy bo np dzisiaj przylatuje moja mama i wiem ze będę musiała tłumaczyć co Michał chce powiedzic.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Tak to jest-mieszane małżeństwa... :roll: he he..
Niech mama wymizia świnki za caaaałe forum! :yahoo: :yahoo:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze:Tak to jest-mieszane małżeństwa... :roll: he he..
Niech mama wymizia świnki za caaaałe forum! :yahoo: :yahoo:
Hehehe moja mama wejdzie do salonu i powie boże po co ci te świnie. A jak wejdzie do sypialni to powie " ty chyba jesteś nienormalna" te szczury tylko sikaja i sr**a i po co ci to?" sama ich wymiziam :)
zagli

Post autor: zagli »

Nie martw się. Mój ojciec też tak mówi, a sam szykuje działkę z wydzieloną, niestrzyżoną trawą dla tych "szczurów" :D
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Hej ANYA, jak tam mama? Kto w końcu wymiział twoich świnko-chłopców ;) ? Buziaki dla nich :buzki:
ANYA

Sama ich wymizialam. Ostatnio TZ pochwalił się ze diablo podszedł do niego i dał się wymiziac. Ostatnio dałam jedzonko Ryanowi a on mnie woła: Pospiesz się bo Angelo się denerwuje bo słyszał ze do Ryana do pokoju wchodzilas :D sam nawet mi świnki karmi
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Mój ciągle narzeka, że śmiecą, że kłopot - bo często wyjeżdżamy. Ale tak pakuje auto by prosiom wygodnie było, jak zostają to pomaga mi je do kuchni przenieść, żeby sąsiadce wygodniej było je doglądać i grzejniczek nastawia jaby miało być zimno, styropian podkłada pod klatkę bo w kuchni podłoga zimna. Jak wracamy to sprawdza czy żyją, po pyszczkach mizia. A jak ja wyjeżdżam to wiem, że dzieci nie zapomną o świnkach bo on dopilnuje. Jak trzeba do weta jechać - to zawsze pomoże, gdy akurat dzieci nie ma. Po zielsko i patyki daje się włóczyć i do domu to potem taszczy, nie wspominając o tym, że najładniejszą trawę zawsze zrywa bo byle czego przecież im nie da. Niech więc sobie narzeka a ja i tak swoje wiem.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Bo faceci tacy są 8-) Do wszystkich narzekają a jak nikt nie widzi noszą i rozpieszczają te nasze prosiaczki :szczerbaty:
ANYA kiedy macie wyniki z egzaminów?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”