Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Świnka Morska

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś.

Post autor: Świnka Morska »

Dortezka co do Pigi do wiedz ,że Tosia do grzecznych świń nie należy ,ostatnie spotkanie ze znajomą aczkolwiek obcą świnką skończyło się wyrwaną kępką futra z tyłka i to nie małych rozmiarów :lol: . Także konkurencja Pigi rośnie , ale nie martwiłabym się na jej miejscu bo Dropsio wygląda mi na stałego w uczuciach :love: .

O matko po co ja mojej mamie Dropsiowy temat pokazałam i ten filmik z ziewami :roll: , kobieta przez 3 dni przy lapku siedziała i wszystkie 145 stron przeczytała :shock: . Wspomnieć tu trzeba ,że moja mama ma arachofobię , więc możesz sobie Dropsiowa wyobrazić co się działo jak do fot z robalami dotarła :twisted: .
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Hahaha, arachnofobię powiadasz? Siedzę i ryczę ze śmiechu, biedna :rotfl: no ale nie chcę nic mówić... Ale też to miałam. Jak widać się wyleczyłam. :D
Ale żeby 145 stron? Wow, pozdrów mamę od Dropsa. Gratuluję wytrwałości!

Haha, no widzisz, Tosinka się dość sporo spóźniła :neener: już sobie wyobrażam co tu się za tydzień będzie działo :szczerbaty:
Świnka Morska

A co będzie za tydzień :?: :think:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Rifi zaklepuje! :szczerbaty: (jak to w ogóle brzmi :laugh: )

Pigi za to jest nieobliczalna bo jest rozpuszczona do granic możliwości :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

ja również nie lubię pająków ;) niech sobie żyją, ale z daleka ode mnie :D
Dropsio

Dortezka, a która to? :szczerbaty: do tej pory nie mogę zapamiętać! :lol:

Maju, to obiecuję że cię wyleczę, mamę Świnki Morskie tak samo! Wpadaj tylko często, bo sezon na skakuny się zaczął :D

A co będzie, to będzie :nie_powiem:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dropsio pisze:Dortezka, a która to?
klon Haliny :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Jakos do piatku postaram sie jeszce fotki wstawic (termin taki jest zeby nie bylo, ze sie nie wyorbie :szczerbaty: ). A pozniej juz... zobaczycie. Ale na weekend przyszly tez sie juz foty zapowiadaja. :D

Przepraszam za brak polskich znakow
Dropsio

Ojojoj, niespodzianek możecie się spodziewać w każdej chwili bo terminy się pozmeniały! :yahoo: Więc czekajcie i obstawiajcie 8-)
Świnka Morska

Oj coś mi się zdaje Dropsiowa ,że z moją mamą to Ci łatwo nie pójdzie. Całę szczęście ,że jak na te Twoje robale trafiła to na łóżku siedziała bo lapkiem żuciła ,a słychać ją było dwie przecznice dalej :lol: ,tak sie darła ,że koleżanka co mieszka pod nami pytała czy u nas przemoc w rodzinie aby nie występuje :laugh: . Teraz wzieła się na sposób i najpierw na Dropsiowy wątek przez operę wchodzi ( bo tam zdjęć nie widać) 8-) , a dopiero jak się upewni ,że robali nie ma to z innej przeglądarki korzysta :102: .

A co Ty taka tajemnicza jesteś ? O :photo: Dropsia prosimy.

Ps.Mama prosi żebym Ci napisała ,że pomimo tych robali i tak Ciebie i Dropsia lubi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”