Częstowałaś je może gałązkami od choinki? Czopek uwielbia takie zasuszone oberwane oczywiście z igieł

Moderator: pastuszek

Kochana nie częstowałam ich świeżymi gałązkami, bo w tym roku miałam sztuczną choinkę
 Kochana nie częstowałam ich świeżymi gałązkami, bo w tym roku miałam sztuczną choinkę   Dziecko mi trochę urosło więc postanowiłam być sztuczna w tym roku
  Dziecko mi trochę urosło więc postanowiłam być sztuczna w tym roku    
  Mam nadzieje, że to się już więcej nie powtórzy, bo tęskniłam za Wami niemiłosiernie
 Mam nadzieje, że to się już więcej nie powtórzy, bo tęskniłam za Wami niemiłosiernie   Aishka to taka kochana kluseczka, straszny pieszczoszek się z niej zrobił
 Aishka to taka kochana kluseczka, straszny pieszczoszek się z niej zrobił 

anuleczka pisze:joluuuuuś

Raczej czwarta świnka co uciekła z klatkiMaja1983 pisze:Boski jest ten ochroniarz dziewczyn

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia już go na moim osiedlu wołają piękniś
 już go na moim osiedlu wołają piękniś   W poniedziałek 12 - tego dołączy do kastratów
  W poniedziałek 12 - tego dołączy do kastratów   boje się strasznie, chyba będę płakala w lecznicy... jak Nataszka...
  boje się strasznie, chyba będę płakala w lecznicy... jak Nataszka...  
  Nie dziwie się, że ciąży mu i nie chce jej brać do pyszczka hihihi
 Nie dziwie się, że ciąży mu i nie chce jej brać do pyszczka hihihi