Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś.

Post autor: Zaffiro »

Wiadomo czemu właściciel się rozmyślił? ;)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Najprawdopodobniej się wystraszył (zanim się o wszystkim dowiedziałam kilka osób do niego dzwoniło żeby zapytać o warunki życia prośka) że jesteśmy jakąś organizacją czy czymś podobnym. Na razie monitoruję różne strony z ogłoszeniami, bo może za jakiś czas facet znów zechce się pozbyć świnki w ten sposób (bo na, jak to nazwał, "mankament" - prosię miało złamaną, nieleczoną nóżkę i ciągnie ją za sobą)... Byłoby cudnie, bo i uratowany zwierzak, i szansa na kumpla dla Dropsa.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale śmieszne potworki :D

a Dropsio prześliczny jak zawsze.. tak ładnie pozował nie wiedząc, co go za chwilę czeka :twisted:

szkoda, że ze świnkiem się nie udało.. nie dość, że Drospio mógłby zdobyć kumpla.. to jeszcze dałabyś świnkowi na pewno lepsze życie niż ten niepoważny gościu.. sam ma mankamenty :angry:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Triopsy są na prawdę cudne... Ruchliwe i słodkie :love: teraz kombinuję, bo marzy mi się hodowla skakunów, nie mam tylko pojęcia za którymi się rozglądać... :D

Mam wielką nadzieję, że facet jednak wystawi prosiaka. Jeśli nie, to jest szansa że znajdzie się inna prosinka potrzebująca pomocy która będzie w pobliżu...
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio a moze zadzwon do faceta i powiedz, ze swinek Ci sie po nocach sni i ze bardzo chcialabys go zabrac do siebie?
Dropsio

ANYA, facet sądzi ze jesteśmy jakąś organizacją, więc się boi i jeżeli do niego zadzwonię to zapewne pomyśli że mamy go na oku i na pewno nie wystawi po raz drugi... Na pewno będzie chciał się przybyć zwierzaka, pytanie tylko jak... Jak na razie szansa jest i nie chcę jej zaprzepaścić.
Zaffiro

Masakra jednym słowem :(
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Z tym ogonkiem Dropsik wygląda jak mały york :D Hehe :) Faktycznie fotogeniczny ten Twój pan proś.

Jeżeli koleś myśli, że macie go na oku, jak piszesz, to nie sądzę, żeby szybko próbował wystawiać świnkę w internecie... Może spróbuje jakiegoś innego sposobu... Nie wiem co Ci doradzić... :idontknow:
Dropsio

Pozostaje mi tylko czekać na rozwój wydarzeń... Nienawidzę tego. Kciukajcie żeby jednak się udało :fingerscrossed:
Zaffiro

mocno kciukam :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”