Świnkowy zawrót głowy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Świnkowy zawrót głowy
Jeszcze się mieści w swoim pokoju, ale jak matka w takim tempie się doświnia to młoda noech już lepiej nie rośnie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Haha! Córka mi wiele wybacza, ale jak powiedziałam, że przywożę szóstą świnkę, to pytała, czy znów zagarnę jej pokój...Dzima pisze:Jeszcze się mieści w swoim pokoju, ale jak matka w takim tempie się doświnia to młoda noech już lepiej nie rośnie
Pewnie za jakiś czas będę musiała pomyśleć, gdzie przenieść świńską hawirę.
Selfie dla uwagi
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Dzima
- Kontakt:
Śliczna
Czy świnkowy max został już osiągniętych?? adoptując dwie pierwsze pewnie nie spodziewałaś się tak szybkiego doświnienia?? teraz musisz wyrównać liczbę psów
Czy świnkowy max został już osiągniętych?? adoptując dwie pierwsze pewnie nie spodziewałaś się tak szybkiego doświnienia?? teraz musisz wyrównać liczbę psów
Pyrka
Moj max tak, za to w niedziele przyjezdzaja dwa chorowitki na hotelik na 10 dniDzima pisze:Śliczna
- Dzima
- Kontakt:
Pyrka
Chłopaki pojechali do domu. Cudne słodziaki z nich były. Przychodzili do kratek, nadstawiali łepek do głaskania
A moje stado nietykalskie... ehhh... nie w całości, lecz w większości. Pozostaje mi z tym żyć Gdyby jeszcze baby przestały się dziobać... wredoty jedne... Odkąd dołączyła Beza, to atmosfera w klatce się podniosła. Szczególnie Furia prezentuje swoje fochy, czasem Mapi. Niby żyją razem, a jakby osobno. Razem jedzą, ale poza tym najlepiej się unikać (jedna na pietrze, druga na dole, jedna za pasnikiem, druga w kuwecie - najlepiej, aby nie były w swoim polu widzenia), inaczej zęby idą w ruch i wyrywanie futra... do tego Furia później zjada to futro...
Juz są razem miesiąc. Nie wiem, czy tak już zostanie? Czy to zaakceptować, powiekszać klatkę i liczyć, że z czasem będzie lepiej? Czy jednak się nie polubią i myśleć o rozdzieleniu na dwa stada? Beza sobie dobrze razi i jest czujna, jednak żal mi jej, jak tak musi uciekać... no i żal jak zarobi...
A moje stado nietykalskie... ehhh... nie w całości, lecz w większości. Pozostaje mi z tym żyć Gdyby jeszcze baby przestały się dziobać... wredoty jedne... Odkąd dołączyła Beza, to atmosfera w klatce się podniosła. Szczególnie Furia prezentuje swoje fochy, czasem Mapi. Niby żyją razem, a jakby osobno. Razem jedzą, ale poza tym najlepiej się unikać (jedna na pietrze, druga na dole, jedna za pasnikiem, druga w kuwecie - najlepiej, aby nie były w swoim polu widzenia), inaczej zęby idą w ruch i wyrywanie futra... do tego Furia później zjada to futro...
Juz są razem miesiąc. Nie wiem, czy tak już zostanie? Czy to zaakceptować, powiekszać klatkę i liczyć, że z czasem będzie lepiej? Czy jednak się nie polubią i myśleć o rozdzieleniu na dwa stada? Beza sobie dobrze razi i jest czujna, jednak żal mi jej, jak tak musi uciekać... no i żal jak zarobi...
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Wredne są te świnie Człowiek chce dla nich jak najlepiej, próbuje im stworzyć jak najbardziej naturalne stado a one wymyślają bo im charaktery współtowarzyszy nie odpowiadają i żrą się po zadkach
Trzymam kciuki żeby jednak z wiekiem dziewczyny się uspokoiły
Trzymam kciuki żeby jednak z wiekiem dziewczyny się uspokoiły