Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Chocolate Monster

Re: Grubcio&Half-Pytanko

Post autor: Chocolate Monster »

Versele laga Cuni Nature czy Cuni Complete.Nie pamiętam,ale któraś z nich.
loriain

Re: Grubcio&Half

Post autor: loriain »

Moje potwory przy wyciągania to już chyba tylko dla zasady panikuja (max 5 sekund). Kryjowek mają milion pięćset ale bez problemu je stamtąd wyciągam. No i przy głaskaniu w klatce naleśnik obowiązkowy :102:
Chocolate Monster

Może się jeszcze przyzwyczai :idontknow: (oby :fingerscrossed: )
loriain

Post autor: loriain »

Przyjdzie z czasem. U mnie Elmo zapowiadał się na dziękują, a jest teraz największym pieszczochem ;)
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Kula dla królika???! :shock: Ja pitolę :glowawmur: Czego Ci ludzie nie wymyślą w hołdzie idiotyzmowi. Chomika nie wolno do kuli wkładać, a co dopiero królika... Ręce opadają. Niech mu od razu wrotki kupią i hulajnogę. Jak mnie wnerwiają tacy debile. Ale sprzedać bezmózgom da się wszystko, patrz link poniżej:
http://allegro.pl/tipsy-pazury-tips-paz ... 28545.html
Chocolate Monster

No właśnie wiem :glowawmur: Nawet sprzedawca sam polecał ,bo czego się dla zysku nie robi :glowawmur:
Ja słyszałam w jednym zoologicznym opinię,że jak się ma królika to można mu malować paznokcie lakierem :angry: Jeszcze tipsy dla zwierząt ,no super :glowawmur:
wilczurka

Post autor: wilczurka »

:glowawmur: jak byłam początkująca w tych sprawach i nie świadoma spytałam się o kule dla królika (całe szczęście) sprzedawca powiedział że króliki nie są w niej zbytnio zadowolone i zaczełam wyszukiwać informacji o takich żeczach i całe szczęście że nie kupiłam...A karma jedna z najlepszych na rynku ;)
Chocolate Monster

Mój mały,biały miaziatek dziś się uśmiechał przy mizianku :love:
Chocolate Monster

Przepraszam za post pod postem
Mam do Was kolejne pytanko.Co zrobić,żeby świnka w sylwestra się nie stresowała?Nie wiem jak chłopcy reagują na fajerwerki ,ale wolę ich zabezpieczyć :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Nakarm obficie melisą :szczerbaty:
A tak na poważnie, u mnie świnie nawet uwagi nie zwracają na strzelaninę za oknem. W telewizji tyle się tego nasłuchały, że maja w poopie :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”