I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Katrin86

Re: Czupurek i Kropelek :)

Post autor: Katrin86 »

futrzaki mają wykładzinę pcv pod ręcznikiem, żeby paneli mi nie zniszczyli szczoszkami :D
ostatnio chyba codziennie widuję u nich popcorning, jak wychodzą z klatki i na wieczór :102:
mąż myśli, że z nimi coś nie tak jak tak skaczą i latają ekspresowo z jednego miejsca w drugie :roll: :szczerbaty:

a teraz obiecane zdjęcia z kąpieli :D niektóre mogą być nie wyraźne, bo nie włączyłam funkcji sport w aparacie telefonu :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a po kąpieli Obrazek o co tu chodzi??? Czupurek liże (całuje???) Kropelka :shock: :?

szkoda, że nie robiłam zdjęć podczas wycierania, suszenia chłopaków - synek mi pomagał, trzymał każdego w ręczniku :love: a w trakcie kąpieli chciał ich umyć swoją gąbką :glowawmur:
Ann

Post autor: Ann »

Chyba lubią się kąpać, tacy wyluzowani w tej wannie :D
A synek musi naprawdę kochać świnki :D
Katrin86

Ann, synek w grudniu skończy 4 lata, opatulone świniaki trzymał jak dzidzie :) i mówi o nich niuniusie :love: chciaż czasami lubi ich przestraszyć grrrrrr
jak chce dać jakąś rolinę zwierzakom to on też chce dać, pod nadzorem potrzyma na rękach i pogłaska oraz coś pomoże przy sprzątaniu :)
ciekawe jaki bedzie za parę lat?...
Ann

Na pewno będzie kochał zwierzęta mając Ciebie za wzór ;)
Katrin86

:redface:

a jeśli chodzi o świnki w kąpieli to chyba nie były wyluzowane, Kropelek miał pierwszą kąpiel u mnie, a Czupurek pierwszą kąpiel w wannie; jak był sam to go w umywalce myłam.

wiecie co, chciałabym jeszcze jedną świnkę :love: , ale możliwości mieszkaniowe i finansowe nie pozwalają na to :(
aaaa i mąż mnie chyba wyrzuciłby przez okno :? (mieszkamy na 5 piętrze)
Katrin86

jeszcze pare minut temu Czupurek uprawial namietny lezing z ewentualna zmiana miejsca, a Kropelek namietnie wcinal karme i siano :)

a jutro nowe fotki zrobione dzisiaj oraz
WSZYSCY MAJA ZABE MAM I JA! :yahoo:
Katrin86

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ann

Re: Czupurek-Żaba i Kropelek-Wiercipięta ;)

Czupurek jaka rozpłaszczona żabka ! :szczerbaty:
Katrin86

pierwszy raz tak mi się rozłożył :love:

chłopakom chyba będę musiała skombinować jakąś norkę ciepłą albo dwie, żeby mi się nie przeziębili, bo czasami na noc zostawiamy okna rozszczelnione :|
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

Czupurek w pozycji na rozjechaną żabę mistrzostwo świata :rotfl:
Katrin86 pisze:chłopakom chyba będę musiała skombinować jakąś norkę ciepłą albo dwie, żeby mi się nie przeziębili, bo czasami na noc zostawiamy okna rozszczelnione :|
stara czapa z polaru i masz norkę ewentualnie szalik z polaru i zszyć boki - to prosty przepis na szybką norkę
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”