Figa Miśka i samiczki ds, samce wstepna rez.[Katowice]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Mavea

Re: Figa i Miśka [Katowice] mamy 3 maluchy miski i 2 figi!

Post autor: Mavea »

No to teraz powiedzcie mi jeszcze przy okazji, jak to jest z tym stadem. Słyszałam opinie, że lepiej mieć parzystą liczbę prośków, bo przy nieparzystej jedna zawsze będzie trochę osamotniona. Jakieś doświadczenia w tym temacie? Jakieś rady? I co w przypadku połączenia rodzeństwo plus obca świnka?
Pytam, bo cały czas się waham, czy nie adoptować obu dziewczyn. Byle tylko wpa przeszła pomyślnie...
Tysia

Post autor: Tysia »

Ja mam jedną 3 i jest całkiem ok. Choć jedna zawsze idzie na półkę i się tak wymieniają. Żyją w idealnej zgodzie.
Figa I misia pojechały, ja mam taki burdel w klatkach, że wstyd było wpuścić do pokoju :P Teraz od 8 do 19 mnie nie ma w domu.. robie prawko :D Ja.. :lol: Od 8.10 zaczynam jeszcze bierzmowanie, bo mnie siostra wkopała, a dziecku się nie odmawia.. plus zira.. i praca oczywiście. Grafik do końca roku boski :102: Idę sprzątać, bo zaraz w gumiakach będę tu chodzić.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:laugh: Zapowiada Ci się podobny rok do mojego ;p zawsze można chodzić na rzęsach :D

Co do trzech świnek - moja koleżanka ma trzy panienki razem i super sobie żyją :)
Tysia

No Ee noo. Mała chyba znalazła już dom.. nic więcej nie powiem :neener:
Pattyy

Post autor: Pattyy »

♥Czy jakis maluszek nie jest zarezerwowany?♥Słodziaczki.
malinka

Post autor: malinka »

E tam, Tysia takiego bałaganu wielkiego nie widziałam. ;) Tylko widziałam dużo świnek.
Tysia

Jeśli zywiec bierze 2 figowych, to brązowy samiec będzie wolny. No chyba, ze coś się zmieniło?
Mała ma już dom, na 100 %to się nie zmieni.
Tysia

To ja się może pochwalę, że mała zostaje u mnie :102: Jest tak dobrze, że nie mam sumienia zrobić inaczej. Tzn.po wyjeździe figi i misi, zaczęłam sprzątać i na szybko przedstawiam maluchy mojej milce, a więc tak cudownym sposobem, bez w sumie łączenia, poszły razem w 3 do klatki i żyją sobie w zgodzie. Milka nawet nie szczyrknęła, co jest dziwne, bo rzuciła się na nie jedną świnkę. Jej reakcja jest dla mnie dość dziwna, ale cieszę się, że ma towarzystwo. :D
Zaznaczam, że zostaje jedna.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:love: czego się nie robi z miłości :)
malinka

Post autor: malinka »

malinka pisze:Moim zdaniem Figa i Miśka się u mnie zadomowiły. :D
Obrazek
Sorki że nie obrucone.

Obrazek

Obrazek
Takto siedzą spokojnie. Tylko jak wejdą do klatki wtedy trochę buszują.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”