Re:Psotka za TM ;( /Chomiś i Brunia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
infrared
Re: Abba i April - (Abba chora?)
Dobrze, że jest progres...Musiało ją mocno złapać...całe szczęście, że idzie ku lepszemu
Trzymamy
mocno!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Abba dostaje dodatkowo wit.C?
Ja jak musiałam podawać tabletki swoim świnkom to wkładałam bezpośrednio do pyszczka i od razu zapychałam im pysio czymś smacznym. U dwóch świń to przeszło
Ja jak musiałam podawać tabletki swoim świnkom to wkładałam bezpośrednio do pyszczka i od razu zapychałam im pysio czymś smacznym. U dwóch świń to przeszło
-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Abba i April - (Abba już zdrowa ;))
Po ponad tygodniowej nieobecności na forum musiałam mocno naszukać się wątku 
Abba już zdrowa - ładnie chodzi na łapkach, jest aktywniejsza w klatce, zaczepia koleżankę
To że chętnie wcina wszystko to norma więc nawet nie wspominam.
Z dnia na dzień coraz gorzej podawało mi się jej lekarstwa (świnek już kumał że to niesmaczne), ale wiadomo kto tu ma więcej siły - do pysia i tak trafiało wszystko
Abba już zdrowa - ładnie chodzi na łapkach, jest aktywniejsza w klatce, zaczepia koleżankę
Z dnia na dzień coraz gorzej podawało mi się jej lekarstwa (świnek już kumał że to niesmaczne), ale wiadomo kto tu ma więcej siły - do pysia i tak trafiało wszystko
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
katiusha
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
U nas też Alfredo coraz mniej chciał współpracować ale po jeszcze dłuższym czasie skumał, że i tak nie ma wyboru
Żurek to już nawet nie udaje, że nie chce...poddaje się bez walki
Fajno, że u Was zdrowiej
Fajno, że u Was zdrowiej
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
AnitaEwelina
To bardzo dobre wieści, że Abba zdrowieje...
Pozdrawiamy
-
infrared
Super
Wiadomo, przecież świnki swój rozum mają. Szybko się uczą
Wiadomo, przecież świnki swój rozum mają. Szybko się uczą
-
AnitaEwelina
Co tam u Abby? Jak zdrówko laseczek? U nas ostatnie trawingi, bo już naprawdę zimno... Pozdrawiamy 
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Kasia, dawaj fotki
Jak ja się zmobilizowałam w końcu, to Ty też możesz 
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Hej hej hej 
Życia nie ogarniam, choróbsko mnie jakieś dopadło i męczy od niedzieli, w pracy nie odpuszczają i tylko widzę jak mi stos papierów na biurku rośnie... Dlatego z obecnością na forum u mnie słabo
A co do prośków bo one tu najważniejsze
- luby mi dzisiaj mówi że Abbę chyba znowu zapalenie pęcherza łapie - chodzi na łapkach normalnie, ale dość oszczędnie. Będę obserwować i jak coś to znowu czeka nas wycieczka do dr Strugały
Zdjęcie będą obiecuje
Życia nie ogarniam, choróbsko mnie jakieś dopadło i męczy od niedzieli, w pracy nie odpuszczają i tylko widzę jak mi stos papierów na biurku rośnie... Dlatego z obecnością na forum u mnie słabo
A co do prośków bo one tu najważniejsze
Zdjęcie będą obiecuje
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )