Klementynka bardzo dzielna dziewczynka za TM
Moderator: pastuszek
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Klementynka bardzo dzilna dziewczynka za TM
od nas i od Julci... Poprosiła aby przekazać że bajka smutna ale prawdziwa i że się wzruszyła, bo będziemy zawsze o malutkiej i dzielnej pamiętać i zostanie w jej sercu.
Re: Klementynka bardzo dzielna dziewczynka za TM
Klementynko... od nas również światełko na drogę.... Bądź już zawsze szczęśliwa maleńka, dzielna świneczko...
Nawet nie wiem co napisać.
To taka cholernie tragiczna historia...
Głębokie ukłony dla wszystkich którzy byli z Klementynką.
Jestem pewien, że dni które przeżyła w waszych wspaniałych rękach były dla niej okresem szczęścia.
Zwierzęta codziennie zaznają ogromu cierpień ze strony ludzi.
To piękne, że w tym oceanie bólu i śmierci są też ludzie wspaniali i chwile piękne.
I maluchy zawsze żyją w naszej pamięci.
Klementynka też będzie wieczna.
To taka cholernie tragiczna historia...
Głębokie ukłony dla wszystkich którzy byli z Klementynką.
Jestem pewien, że dni które przeżyła w waszych wspaniałych rękach były dla niej okresem szczęścia.
Zwierzęta codziennie zaznają ogromu cierpień ze strony ludzi.
To piękne, że w tym oceanie bólu i śmierci są też ludzie wspaniali i chwile piękne.
I maluchy zawsze żyją w naszej pamięci.
Klementynka też będzie wieczna.
Maleństwa rozwijają się książkowo i chyba pomyliłam się płcią, bo są chyba dwie panny ,ale co do czarnuszka pewności nie mam.Wcinają mleko od Amber i to co ja im daje z butli,małe czarne jest cudowne tak uwielbia butelkę że zasypia za każdym razem tak błogo mu się robi.Natomiast rudzielec tricolor czyli Melodynka je bo musi ,ale to bardzo spokojna samiczka ,czarnuszek to oszołomek mały.Już zaczęły jeść karmę,sieczkę,cykorie,ogóra,jabłko.Waga z dziś obydwie 92g.i dziś kończymy 5 dni
Super. Szczescie w nieszczesciu. Niech maluszki rosna i chowaja sie zdrowo
Klementynko, Myślę,że ze swoim maluszkiem będziesz biegać za Tęczowym Mostem.Roksi i Chrumko zrobiłyście wszystko co się da i zachwyca mnie to ,że walczyłyście tyle dla małej Klementynki i jej prosiąt .Takie postępowanie jest wspaniałe.A maluszkom i Amber życzę szczęścia.Roksi,Chrumko - trzymajce się.
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt: