Zawartość kuwety czyli czym wykładać klatkę
Moderator: Pulpecja
Re: Zawartość kuwety czyli czym wykładać klatkę
aha pytam bo zdania są podzielone na forum:)
ja nie mam porównania bo kupowałam dwa razy w wersji A.Jeśli chodzi o jakość po praniu to się nie zmienia i jest ciągle puszysty.Piorę go w automacie w 40-tu stopniach 

Ile go kupilas? W sensie jakie wymiary i czy do klatki czy nna wybieg?
ja kupowałam specjalnie do klatki 100 na 75 cm po przepołowieniu tej setki mam wyłożoną klatkę na cała dlugosć i mam na dwa razy a po wybiegu biega po kocu 

Mam pytanie co do maty łazienkowej. Dzsiaj kupiłam matę i wydaje mi się że kiedy świnki będą na niej biegać to przecież pazurki czy tam łapki będą wpadać w te szpary międy "paskami pianki" .

a czy te szpary są takie duże czy zrobiłaś takie zbliżenie?? bo faktycznie na zdjęciu wygląda to nie za ciekawie?Ja jak używałam mat to dziurki wyglądały na drobniejsze i bardziej zwarte?? ile zapłaciłaś za metr??
Moim zdaniem nie są duże - u mnie świnki mają standardowe maty i nic złego się nie dzieje
Spokojnie, nic mata świnkom nie zrobi. Pazurki w te dziurki nie powpadają.
Ta mata to nie jest moja tylko z netu na przyklad dalam:)
za metr placilam 20zl bo byla w promocji w rzeczywistosci moja mata ma troche drobniejsze dziurki ale tez nie sa male
za metr placilam 20zl bo byla w promocji w rzeczywistosci moja mata ma troche drobniejsze dziurki ale tez nie sa male