Ja szukam towarzysza dla mojego prosiaka. Chwilowo mój Mefisto mieszka w 80, ale klatka 120 jest już zamówiona. Będę mieć więc warunki do trzymania dwóch świnek.
Boję się tylko trochę. Mefisto przygarnęłam od znajomych. Ma około 2 lat i z tego co wiem zawsze był sam. Czy nie będzie mieć w związku z tym problemu z zaakceptowaniem swojego potencjalnego towarzysza?
Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany
Moderator: silje
Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź]
Bardzo się cieszę, że zainteresowałaś się Maniem
Nigdy do końca nie da się przewidzieć jak zareagują na siebie świnki, ale są to stadne zwierzaki, więc bardzo możliwe, że Mefisto ucieszy się z towarzystwa nowego kolegi
Zaraz wyślę Ci PW

Nigdy do końca nie da się przewidzieć jak zareagują na siebie świnki, ale są to stadne zwierzaki, więc bardzo możliwe, że Mefisto ucieszy się z towarzystwa nowego kolegi

Zaraz wyślę Ci PW

Kurczę, kamczatka, ile to ja bym dała, żeby coś takiego móc napisać 

Mój prosiak też 2 lata był sam, ostatnio połączyłam go z maluchem i nie miałam najmniejszych problemów, od razu się zaakceptowali i nie ma żadnych awantur. Ale i tak najwięcej zależy od charakteru świnki - uległa dużo chętniej zaakceptuje towarzystwokamczatka pisze:Ja szukam towarzysza dla mojego prosiaka. Chwilowo mój Mefisto mieszka w 80, ale klatka 120 jest już zamówiona. Będę mieć więc warunki do trzymania dwóch świnek.
Boję się tylko trochę. Mefisto przygarnęłam od znajomych. Ma około 2 lat i z tego co wiem zawsze był sam. Czy nie będzie mieć w związku z tym problemu z zaakceptowaniem swojego potencjalnego towarzysza?
Jest przepiękny
Ciepłego domku na Święta, Maniuś! 

- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - wst. rez.
Gratulujemy kamczatce 
Dropsioooooooo...

Dropsioooooooo...

Trzeba mieć nadzieję, że Kamczatka będzie tu aktywna na forum po adopcji i będzie umieszczać czasami fotki naszego forumowego Adonisa