Andzia nie da się spać żeby nie wiem co. Ruch jest wierz mi non stop, bez względu na godzinę.
Moderator: pastuszek
tj piszemy wyżejnana81 pisze:Na kasie za skarby świata bym nie spadła. Obstawiam infolinię. Jak Wam przyjdzie do głowy w środku nocy robić przelew czy brać kredyt to zapraszam![]()
Andzia nie da się spać żeby nie wiem co. Ruch jest wierz mi non stop, bez względu na godzinę.
No świetnie a może od razu na lipiec możeLilith88 pisze:
A ze śmieszniejszych rzeczy mój mąż pracuje w samsungu i w poprzednie święta w grudniu Koreańczycy zapytali się czy można je przesunąć bo im nie pasuje teraz produkcji zatrzymywać ale tak dwa tygodnie później czemu nie xD A co tam wigilia 24.12 czy w połowie stycznia, posikać się idzie
no własnie , obowiązkowe i nasza firma musi zorganizowac te egzaminy. A ja własnie pracuję jako doradca - sprzedaż ratalna.nana81 pisze:Jolu dasz radę z egzaminem. To nie jest takie trudne ale od niedawna obowiązkowe. Jeśli proponujesz komuś pożyczkę, kredyt czy raty i z ubezpieczeniem to musisz mieć papier, że znasz to i możesz proponować. Jest dużo szczegółów ale da się to ogarnąć. Trzymam kciuki