Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM
E tam Dzima, jeszcze tyle miejsca. Co najmniej jedną klatkę tam zmieścisz 

Dzimka, zdjęcia świetne, zresztą Twoje dziewczyny to urodzone gwiazdy, ale ostatnia fotka wymiata. JASNE, ZE ZGŁOSIĆ DO KALENDARZA
A ten tunel to masz może z allegro? i jak w użytkowaniu ? bo czytałam, ze lubi się składać , kiedy świnki są w środku

A ten tunel to masz może z allegro? i jak w użytkowaniu ? bo czytałam, ze lubi się składać , kiedy świnki są w środku

Dzima super foty, nawet z lozka niezle wychodza
Wiesz co zamiast narzekac to ciesz sie, ze Szkatula pozwala Ci spac w ICH pokoju

Wiesz co zamiast narzekac to ciesz sie, ze Szkatula pozwala Ci spac w ICH pokoju

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
tosiulek tunel jest świetny, czasami składają się wejścia, a raczej opadają, bo to tylko materiał z metalowymi kołami, ale świnkom to nie przeszkadza. Łatwo się go pierze (ręcznie, bo pralka go zniszczy) i szybko schnie. Do tego są takie metalowe śledzie i można go wbić w ziemię np. na wybiegu.

taaa Szkatuła okazała mi swą łaskę-do czasu rujiANYA pisze: Wiesz co zamiast narzekac to ciesz sie, ze Szkatula pozwala Ci spac w ICH pokoju

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ja wiem ci się zmieniło! ja wiem! a raczej czego/kogo brakuje.. Mańka do przegonienia!Dzima pisze:
Hmmm chyba coś się tu zmieniło?
![]()

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Super zdjęcia fakt
I super świnki
Nie sikają Ci nagminnie na te wszystkie przepiękne domki-budki? U mnie non stop wszystko jest sikane. Jest trochę lepiej jak kuwetę wywaliłam, bo i tak tam nei sikały, a dawne miejsce do sikania zabierała, ale i tak non stop piorę 

I super świnki

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
A ja wolę jak mi sikają do tuneli, czy do legowisk. Bo to łatwiej wyciągnąć i wyprać. Przynajmniej nie sikają na środku maty, albo na środku dywanu
Dzima, dawno Mańka nie widziałam, dziewczyny go zamęczyły ? 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dziewczyny są kuwetkowe
czasami tylko Szkatuła jest tak wredna, że wygoni Żyletę z legowiska, nasika jej i sobie pójdzie dokończyć sprawę w kuwecie 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

O masakra co za złośliwośćDzima pisze:Dziewczyny są kuwetkoweczasami tylko Szkatuła jest tak wredna, że wygoni Żyletę z legowiska, nasika jej i sobie pójdzie dokończyć sprawę w kuwecie

Ale moje też korzystają z kuwetki. Ale kuwetką jest też tunel, legowisko, hamak itd