Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Turbulencja[*], Euzebiusz [*] i żywi
Sosnowa, przeczytałam wczoraj, ale nie mogłam nic napisać. Po prostu nie mogłam. Przepraszam. Jestem z Wami. Wiem, że to boli, nawet jeśli sobie człowiek tłumaczy, że przyjaciel już nie cierpi, że miał dobre życie...
Co możemy zrobić? Pamiętać i kochać dalej. I pokochać inne samotne nieszczęście zmieniając cały jego świat.
Co możemy zrobić? Pamiętać i kochać dalej. I pokochać inne samotne nieszczęście zmieniając cały jego świat.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo dziękujemy za wsparcie, wszystkim nam bardzo to pomogło i pomaga.
Bardzo mi przykro, dopiero teraz przeczytałam... Dla Euzebiusza
Trzymajcie się!

Trzymajcie się!
- sosnowa
- Kontakt:
Re: Grawitacja, Murgatroida i Łata
W desperacji wsadziłam dziewuchy do miski. Były bardzo oburzone, ale chyba im chłodniej.
Nie mogę już wytrzymać tej temperatury, nie dziwię się, że tyle zwierzaków nie daje rady.
Nie mogę już wytrzymać tej temperatury, nie dziwię się, że tyle zwierzaków nie daje rady.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Twoje też?? moje strasznie z wyrzutem się na mnie spoglądały jak im nogi moczyłamsosnowa pisze:W desperacji wsadziłam dziewuchy do miski. Były bardzo oburzone, ale chyba im chłodniej.

też padam na twarz- mam dosc lata

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Przyzwyczajajcie się. 
Ja się staram pocieszać, że ludzkość pochodzi wszak z Afryki, więc jesteśmy genetycznie bardziej przystosowani do upałów, niż do mrozów... Marne to pocieszenie, ale zawsze.
Obawiam się, że świnki tego nie podzielają - zresztą one pochodzą z Andów, więc trudno im sie dziwić.

Ja się staram pocieszać, że ludzkość pochodzi wszak z Afryki, więc jesteśmy genetycznie bardziej przystosowani do upałów, niż do mrozów... Marne to pocieszenie, ale zawsze.
Obawiam się, że świnki tego nie podzielają - zresztą one pochodzą z Andów, więc trudno im sie dziwić.
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Ja niby jestem zmarźlakiem, ale dla mnie takie upały, to jednak przesada ( szczególnie, że mam uczulenie na słońce
).
Świnki, mam wrażenie, lepiej znoszą te upały ode mnie, choć, tak jak pisałaś, sosnowa, u mnie też oburzeniem reagują na moczenie ich w "basenie"...
Sosnowa, a jak Burakura zniosła smutną wiadomość ??

Świnki, mam wrażenie, lepiej znoszą te upały ode mnie, choć, tak jak pisałaś, sosnowa, u mnie też oburzeniem reagują na moczenie ich w "basenie"...
Sosnowa, a jak Burakura zniosła smutną wiadomość ??
- sosnowa
- Kontakt:
Bardzo dzielnie, ale i też bardzo głęboko ją to poruszyło.
Na razie nie chce nic pisać.
Nie zdążyła nauczyć Zebciunia sztuczek, nie wspominałam o tym, bo to ona miała oznajmić. On był fenomenalnie inteligentny i błyskawicznie uczył się takich rzeczy,że głowa mała
Na razie nie chce nic pisać.
Nie zdążyła nauczyć Zebciunia sztuczek, nie wspominałam o tym, bo to ona miała oznajmić. On był fenomenalnie inteligentny i błyskawicznie uczył się takich rzeczy,że głowa mała
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Cóż, może to banał, ale... czas leczy rany
. Pozdrów Burakurę od nas - świnkomaniaków, i przekaż jej aby się trzymała, i nie zamykała w sobie