Futrzane stado Paprykarza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów-dużo fotek :)

Post autor: dortezka »

nie ma opcji.. Ty nie będziesz miała czasu przy tylu zwierzach.. więc żeby zwierze były nakarmione i posprzątane będą same musiały się dzieckiem zająć :szczerbaty:

ale masz wesołą gromadkę.. jak myślę, że ma się powiększyć o tak ważnego osobnika to.. respekt :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

paprykarz pisze:Lunorek może dlatego, że Natka i Vivian bardzo podobne :) Też naliczyłam 13 :) EDIT: Tośmy razem wymyśliły gdzie problem. One na "żywo" się różnią np. fryzurą.
Vivian czesze się na "płetwę grzbietową" :rotfl:
Nie zdawałam sobie sprawy, że masz tyle kawi. Ale mi się zrymowało :o
A Włada jaka szczupła! Bo ja ją pamiętam z wątku adopcyjnego z ogromnym brzucholem.
katiusha

Post autor: katiusha »

Wesoło z takim zwierzyńcem, ale roboty co niemiara. Szacun! :please:
Dzidzia z kotami cieplutko będzie miała :szczerbaty: Mój Staś też miał zawsze termoforek w postaci Kici :love: A dla siebie zawsze jakiś hamak mozesz rozwiesićObrazek
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Pulpencja - Na " płetwę grzbietową" :laugh: Dobre
Włada w ciąży była to ją pewnie taką okrągłą pamiętasz. Jak ją odbierałam to była szczupła. Potem mieszkała z chorowitą seniorką i się rozpasła do 1300 g .Jakiś czas temu schudła nam 500 g. Panika w domu, wizyta u weta, badania, sprawdzenie zębów, izolatka. Nic nie wyszło, świnia zdrowa. Dobiła do 900 g i tak trzyma wagę. Ale żywsza jest taka szczupła. Służy jej nowa figura.

Dorotezka - nie strasz.Ja tak sobie myślę, że na spokojnie będzie :levitation: a Ty mnie uświadamiasz, że mogą być problemy heheh

Katiusha - no taki plan, że koty za śpiwór będą robiły. Wszyscy oczywiście stękają, że koty, że sierść, że zwierzaki, że alergia. Alergie to ja mam na tych ludzi
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

No umarłam. Ty masz świnię Jolę? :roll: nie załapałam wcześniej :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
paprykarz

A no mam :) Mam nadzieję, że Cię to nie obraża.
Historyja jej jest taka. Miałam u siebie bliźniaczki Mariolkę i Marlenkę. Któregoś ranka Mariolka postanowiła nas opuścić :( Wieczorem wróciłam z pracy "skisła" po jej śmierci. Zaglądam do klatki tymczasek a tu na hamaku leży małe, oślizgłe, prawie białe "coś". Obie tymczaski były śliczne kolorowe a tu taki białasek. Mąż oczywiście nalegał, żeby mała została bo "kto weźmie albinosa". I ochrzcił ją Jola bo skoro rano odeszła Mariola to na pewno jakiś znak i to ona wróciła w innym futerku.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Mam nadzieję, że Cię to nie obraża.
no coś Ty- jestem zaszczycona :) Buziaki dla mojej imienniczki, I dla reszty rodzinki :buzki: szczegolnie Natule pomiziaj od ciotki :buzki:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
paprykarz

Dziękujemy :) Natka miała opinię wredoty i na początku trochę szalała a teraz jaka potulna :) Czasem tylko do Farciarza wystartuje ale rzadko. On sobie z nią radzi. Przynajmniej Kozy już nie dręczy
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

paprykarz pisze: Dorotezka - nie strasz.Ja tak sobie myślę, że na spokojnie będzie :levitation: a Ty mnie uświadamiasz, że mogą być problemy heheh
e tam problemów żadnych nie będzie. Przy takiej ilości stworów jesteś świetnie zorganizowana. A super jak dziecko będzie się wychowywało w takim domu pełnym futer :) no i parę lat i część obowiązków na pewno zacznie przejmować od Ciebie :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
paprykarz

Dobry pomysł :D A mamunia będzie odpoczywać.
Psiaki jadą dzisiaj do weta. Zestresowana jestem bardzo. Oby ten cholerny guz u Toffiego nie rósł a u Rudolfa niczego nie wykryli :pray: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”