Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

Dziewczyny, bierzcie kogo chcecie. Ja odpoczne a i tak przyniesiecie mi swinki i bedziecie blagac zebym przyjela je z powrotem.

Dzisiaj mialam genialny pomysl (tzn tak myslalam) zeby wrzucic Diabelka na jakis czas do Ryana skoro maly ciagle kwiczy, ze chce tam mieszkac. A Lewis mieszkalby nos w nos przez kraty z Angelo i moze sie do siebie przyzwyczaja. Diabelek zaczal skakac na Ryana a Ryan na Diabelka i to z zebami :o no takich scen miedzy Diablo i Ryanem nie widzialam. W sumie Ryan mial go gdzies, ale Diabelek zaczal go gwalcic i na niego skakac z zebami, wiec Ryan sie niezle wkurzyl i mu zaczal oddawac. Bylo juz nieciekawie, wiec stwierdzilam, ze Lewis wraca do Ryana, bo dzisiaj nie mam sil na takie akcje. Chcialam wyjac Lewisa z Diabelka klatki a ten sie na mnie rzucil z zebami i kilka razy pod rzad mnie udziabal w reke. Za kazdym razem jak sie do niego zblizalam to cykal wrogo na mnie :o Nie wiem czy dlatego, ze Diabelek byl w poblizu, czy dlatego, ze mialam na rekach Diabelka wczesniej i jego zapach.

W ogole to caly ranek mialam Diabelka w moim lozku i go wymizialam i wycalowalam, bo snilo mi sie ze Diabelek umieral. Lal mi sie przez rece a ja wiedzialam, ze odchodzi i nie moglam nic zrobic wiec wzielam go do mnie do lozka, przykrylam i przytulilam. Mowilam mu ze go kocham i ze bede za nim bardzo tesknila :sadness: Boze jakie to bylo straszne. Mam nadzieje, ze nie bede musiala przez to przechodzic przez najblizsze lata i ze moje swinki odejda we snie ze starosci.

Dzisiaj bede kapala wszystkie swinki, zrobie im manicure, obetne Alfa i Angelo i jak znajde baterie to zrobie foty.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Aniu, też ostatnio miałam durnowaty sen... Że pszczoły mieszkały w norze i na chwilę zostawiłam Dropsa z koleżanką na podwórku i w tym czasie pszczoły zaciągnęły małego do gniazda... Masakra. Wykopałam go jakoś i żył, pojechaliśmy do weta i się obudziłam. Też z pół godziny w środku nocy siedziałam przy klatce i miziałam :?

Chłopaki, grzecznie proszę! :nono:
ruby

Post autor: ruby »

ANYA pisze:snilo mi sie ze Diabelek umieral. Lal mi sie przez rece a ja wiedzialam, ze odchodzi i nie moglam nic zrobic wiec wzielam go do mnie do lozka, przykrylam i przytulilam. Mowilam mu ze go kocham i ze bede za nim bardzo tesknila :sadness: Boze jakie to bylo straszne. Mam nadzieje, ze nie bede musiala przez to przechodzic przez najblizsze lata i ze moje swinki odejda we snie ze starosci.
Przypuszczam,ze to pozostalosc po moich przejsciach jeszcze Cie meczy,Lola byla Ci bardzo bliska, a Yeti tak sie biedna umeczyla, ze zostalo Ci w podswiadomosci, nie zycze Ci tego,bo to bardzo boli.
ANYA

Dropsio to tylko sny, a wiem jak mecza.

Ruby, wczoraj wieczorkiem ogladalam fotki na Twoim watku i tak sobie myslalam, ze tesknie za Lola i jej slodka mordeczka. No i fakt, ze Yeti sie meczyla tez jest dobijajacy.

Mam fotki i filmik jak Ryan drapie drzwi i sie denerwuje, ze nie chce mu otworzyc.
Chcialam nagrac jak Ryan z Lewisem sie siluja na nosy, ale juz odpuscili zanim pobieglam po telefon.
Stoja glupki naprzeciwko, podnosza glowy, dotykaja sie nosami i przepychaja :glowawmur:
ANYA

Lewis
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ryan
Obrazek
Hm? a jedzienie gdzie?
Obrazek
Obrazek
Przynajmniej dala nam sianko, bo z glodu bym umarl
Obrazek
Hm dobre sianko nie jest zle
Obrazek
Obrazek

A tu filmik o tym jak Ryan chcial wyjsc z pokoju:
http://youtu.be/wrOTY9LGwdE
boe22

Post autor: boe22 »

Duża, otwieraj, a nie się gapisz! :rotfl: :laugh:
boe22

Post autor: boe22 »

Słodziaki! :D
Nie chciałaś drzwi otworzyć, to co mieli robić! Ziuziu!
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Usypiani aromatycznym bobem :-)
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ryan przy drzwiach to normalnie jak pies się zachowuje :laugh: Ryan ma piękne oczy, takie dużeee :love: http://rekordyguinessa.pl/wp-content/up ... oczach.jpg :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”