Moderator: pastuszek
Ja tez nie potrafiłam rozróżnić przynajmniej na zdjęciach.. a Julian - dobrze do trafił do CIEBIE!!paprykarz pisze:Lunorek może dlatego, że Natka i Vivian bardzo podobneTeż naliczyłam 13
EDIT: Tośmy razem wymyśliły gdzie problem. One na "żywo" się różnią np. fryzurą.
Dzisiaj rano potwierdziła się ułomność Julianka. Robiłam Arturowi kanapki rano do pracy. Wyjęłam wędlinę, ser itd. Poszłam na sekundę do łazienki ręce umyć. Wracam i już Herkules się do opakowania z wędliną dobiera a Julek .... usiłuje ukraść .... cebulę leżącą obokNo jak ten kot miałby przeżyć jako kot wolnożyjący?
Dobre!!Chocolate Monster pisze:Natka ma jaśniejsze a Vivian ciemniejsze uszy ,chyba![]()
Najprostsza różnica to to,że Natka na górze Vivian na dole
Należy się nagroda za spostrzegawczośćChocolate Monster pisze:Natka ma jaśniejsze a Vivian ciemniejsze uszy ,chyba![]()
Najprostsza różnica to to,że Natka na górze Vivian na dole
Podziwiam. Ja bym z takim stadkiem nie dała sobie rady. A masz oprócz świnek przecież jeszcze tyle innych zwierzaków...Medal za dobre serce i wytrwałość się należypaprykarz pisze:Hmmm czyżbym nie wstawiła czyjejś fotki? Powinno być 13
Trzech chłopców i 10 dziewczynek.