Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Koło godziny 14, Mango, Grusia i Agrest z małą przesiadką w Wawie pojechali dalej.
Śliweczka jeszcze czeka. Siedzi cichutko, w ciepłej polarkowej norce z czapki, podskubuje ogórka i czeka na swoją nową dużą.
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia
Mała już w stadzie. Od razu odżyła. U Agi, mimo wielkiego jej zaangażowania (Aguś, dziękujemy!), siedziała jak maleńka myszka pod miotłą, zakutana w ciepłą czapę i otulona siankiem. Zastanawiałam się nad jakąś przerwą przed łączeniem, ale widząc jej dezorientację i smutek postanowiłam po prostu wpuścić małą do stada. A więc wielka rzymska została rzucona, stado ruszyło z kopyta z alarmowym kwikiem: bieeegieeemmm, sałatęęęęęę rzuciliii!!! i poleciało żreć wzbijając dziki tuman kurzu. Jednej małej świnki drobinki się jakoś niezbyt doliczyli. Jakież było ich zdziwienie jak zniknęła sałata, a na środku została goła mała czarna
EDIT: Mała ma zadatki na jednostkę bojową szkoląc swe zapędy partyzanckie: około 300g świni właśnie wypłoszyło donośnym gniewnym piskiem 1430g tłustej świni i przejęło tunel
Hahahaha zapędy partyzanckie . Ciągle powtarzałam, że wrzask to Ona ma i potrafi z niego korzystać .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Zapraszam do nas: