I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Katrin86

Re: Czupurek i Kropelek :)

Post autor: Katrin86 »

chłopaki chwilowo są bez maty, chyba muszę coś innego wziąć bo któryś tą jasną poobryzał
dry bed to materiał z którego można coś zrobić?

Czupurek z Kropelkiem wybrali się na spacer właśnie

zdjęcia ze śniadania dzisiejszego (seler naciowy)
Obrazek
Obrazek
i trzeba było podzielić na pół
proszę się nie martwić o sianko, zostało uzupełnione zaraz po zdjęciach :)
Katrin86

chiałam ich wykąpać w połowie października, ale chyba będę musiała zrobić to dzisiaj lub na dniach - któryś prowokuje do bójki, jak podejde i krzykne na nich to się uspokajają :(
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

Katrin86 pisze:chiałam ich wykąpać w połowie października, ale chyba będę musiała zrobić to dzisiaj lub na dniach - któryś prowokuje do bójki, jak podejde i krzykne na nich to się uspokajają :(
no i hormony zaczęły buzować :twisted: kara musi być, a wspólne nieszczęście połączy chłopaków :lol:
Katrin86 pisze:dry bed to materiał z którego można coś zrobić?
głównie nadaje się na "podłogę", może tego nie pożrą. dobrze, że zabrałaś im matę, bo mógłby być kłopot jakby dużo się jej najedli

głaski dla chłopaków
elka_w

Post autor: elka_w »

Moi też podgryzali matę, ale po jakimś czasie im się znudziło i dali spokój
Ja jak nie daje im maty to mam materiały pocięte i kładę na pellet :) prześcieradło, polary lub tp :)
Katrin86

Karina jak siostrzeniec pojedzie do domu i mojego szkraba poloze spac to wymizam ich od Ciebie :)
Ela niestety nie mam zbednych materialow :/

wykapalam ich okolo 14ej i jak narazie jest spokoj :D
zdjecia, jak mi sie uda, beda w poniedzialek z ich kapieli w wannie
elka_w

Ja kupuję takie ogromne narzuty u mnie obok w ciucholandzie za 1 zł do pralki na 90 st i spoko :) wystarcza mi na 15 kawałków spokojnie też zależy co i jakiej wielkości., ale u mnie spisuje się to super :) codziennie zbierasz materiał z całym syfem i do kosza :D rozglądnij się może u was są takie ciucholandy, a jak nie mam możemy się dogadać i ci kupie u mnie i wyślę :)
Ann

Post autor: Ann »

elka_w pisze:Ja kupuję takie ogromne narzuty u mnie obok w ciucholandzie za 1 zł do pralki na 90 st i spoko :) wystarcza mi na 15 kawałków spokojnie też zależy co i jakiej wielkości., ale u mnie spisuje się to super :) codziennie zbierasz materiał z całym syfem i do kosza :D
Nie pomyślałam, że można tak trzymać świnki - fajny pomysł :ok:
Katrin86

Ela mam koło siebie kilka sklepów z odzieża uzywaną, ale nigdy nie przyglądałam się czy mają materiały wielkograbarytowe, ważniejsze są ciuchy dla dziecka, dla mnie i męża (jeśli znajde coś fajnego) :D
raz znalazłam mężowi fajne całe prawie jak nówki spodnie, którne normalnie kosztują 200-500 zł, a zapraciłam 23 zł ;)
czasami lepiej zaopatrywać w takim sklepie niż co 1-3 m-cy kupować np. nowe spodnie za 100 zł bo się przedarły w kroku :)
elka_w

Co ty kochana ja moją całą rodzinkę 2kę dzieciaków i męża ubieram tylko w ciucholandzie mamy kilka naprawdę super w poniedziałki po 1 zł ostatnio kupiłam masę markowych ciuchów i zrobiłam wielką paczkę na allegro :)
popatrz może najdziesz jakieś rzeczy typu koce, prześcieradła itp. a jak nie to daj znać zadziałamy coś :D
Katrin86

Ela bede pamietac :)
Karina chlopaki wymiziane :*

bylam w piwnicy, przetworom nic sie nie stalo i znalazlam kawalaki wykladziny i jutro bedziemy dzialac :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”