Aniołek Grześ <3 Benio, Olaf, Franuś i Kacper za TM [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Trzech muszkieterów mojego serca <3 Benio, Olaf i Grześ
Chodzi właśnie o to że mają dwie miseczki...
U mnie w grupie starszaków osobne miseczki-pożywienie się nie sprawdza, pora jedzenia wygląda tak, że się kręcą wokół klatki-ty mi ukradłeś ogórka, to ja ukradnę tobie- ty mi ukradłeś cykorię, to ja ukradnę tobie- i tak dookoła klatki!
Witamy
W czwartek u nas był odpust więc chciałabym się pochwalić prezentem dla mojego ślicznego przystojniaka
A teraz smutna wiadomość, waga Benia spadła do 789g ;(
Wcina jak szalony, nie jest osowiały a wręcz przeciwnie... nie wiem co się dzieje.
W poniedziałek wzięłam sobie wolne i koniecznie jedziemy do weterynarza bo strasznie się o niego niepokoje
W czwartek u nas był odpust więc chciałabym się pochwalić prezentem dla mojego ślicznego przystojniaka
A teraz smutna wiadomość, waga Benia spadła do 789g ;(
Wcina jak szalony, nie jest osowiały a wręcz przeciwnie... nie wiem co się dzieje.
W poniedziałek wzięłam sobie wolne i koniecznie jedziemy do weterynarza bo strasznie się o niego niepokoje
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jeśli je a chudnie to ja bym zrobiła komplet badań bobków (pasożyty - łącznie z kokcydiami, bakterie, grzyby). Jeśli będzie "czysto" to warto skontrolować tarczycę.
PS takie fajne domki sprzedają u Was na odpuście?
PS takie fajne domki sprzedają u Was na odpuście?
Tak też chcę żeby zrobiono mu komplet badań bo to już z całą pewnością nie jest wina Grześka że go obiada
A domki na dopuście sprzedawane były jako budy dla pluszaków
A domki na dopuście sprzedawane były jako budy dla pluszaków
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A po co komu budy dla pluszaków? Przecież świnki będą bardziej zadowolone
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Słodziak w budzie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Tak też pomyślałam!martuś pisze:A po co komu budy dla pluszaków? Przecież świnki będą bardziej zadowolone
Po różnorodnych badaniach w różnorodnych gabinetach weterynaryjnych nie mamy pojęcia co się dzieje z moim ukochanym Benkiem, raz leci z wagi, raz trochę przytyje, raz je a raz nie. Za nami już biegunki, przeziębienie gorączka, ból kręgosłupa... Ale nie ma żadnych konkretów...
A teraz troszkę zdjęć
A teraz troszkę zdjęć