Zdjęcie miesiąca, czyli bob w locie
A dziewczynki jak malowane, a jak cudownie proszą
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki - pierwsza wspólna ką
Hahah... tak to zdecydowanie zdjęcie miesiącatosiulek2014 pisze:Zdjęcie miesiąca, czyli bob w locie
A dziewczynki jak malowane, a jak cudownie proszą
A proszenia się same nauczyły, pojętne świnki... ja im tylko 2 dni jeść nie dałam i proszę jakie efekty
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zdjęcie pod tytułem: "Kot w siatce, przyczajona świnia"balbinkowo pisze:
Ha ha ha ha zarąbiste! Zdjęcie do kalendarza! Produkcja bobów pełną parą.... i bob w stanie pół-surowymbalbinkowo pisze:
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Hahaha, a może "przyczajona świnia, ukryty kot"... hihihi...Dzima pisze:Zdjęcie pod tytułem: "Kot w siatce, przyczajona świnia"balbinkowo pisze:
Dzima można Cię adoptować?Dzima pisze:Ha ha ha ha zarąbiste! Zdjęcie do kalendarza! Produkcja bobów pełną parą.... i bob w stanie pół-surowymbalbinkowo pisze:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Polecam się do adopcji, ale tylko na świńskich warunkach bo nigdy nie będę miała tak dobrze jak świnie,do pracy chodzic nie trzeba...w ogóle prawie nie trzeba chodzić , jedzenie pod paszczę podawane tylko nie nie wiem kto by chciał po mnie "boby" sprzątać
Pyrka
Hahaha... Dzima jesteś bezbłędna... i trafiłaś w samo sedno z tymi twoimi bobami (o ile można je tak nazwać )Dzima pisze:Polecam się do adopcji, ale tylko na świńskich warunkach bo nigdy nie będę miała tak dobrze jak świnie,do pracy chodzic nie trzeba...w ogóle prawie nie trzeba chodzić , jedzenie pod paszczę podawane tylko nie nie wiem kto by chciał po mnie "boby" sprzątać
Marzenia...
My tak dobrze nie mamy!
My tak dobrze nie mamy!
Tak Dzima, tak dobrze jak świnki (przynajmniej te nasze) to nikt nie ma
A my byłyśmy u dziadków na trawce...
A jak wróciłyśmy do domu to mnie dziewczyny rozczuliły. Fiona nie chciała wyjść ze swojej klateczki podróżnej więc Balbi dotrzymała towarzystwa choćby przez kratki
No i mamy jeszcze jeden filmik kurki-Balbinki
https://www.youtube.com/watch?v=8i3Xwll ... e=youtu.be
A my byłyśmy u dziadków na trawce...
A jak wróciłyśmy do domu to mnie dziewczyny rozczuliły. Fiona nie chciała wyjść ze swojej klateczki podróżnej więc Balbi dotrzymała towarzystwa choćby przez kratki
No i mamy jeszcze jeden filmik kurki-Balbinki
https://www.youtube.com/watch?v=8i3Xwll ... e=youtu.be