Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Lilith88 »

Są spokojnymi ale nie zupełnie pozbawionymi ludzi. Ja też nie lubię ludzi a już na pewno nie tłumów ;) Jako dziecko spędzałam z dziadkami całe wakacje w zapchanych Międzyzdrojach i zdecydowanie Dziwnów i Dziwnówek to co innego :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Też nie przepadam za tłumami.. Dlatego nasz domek w lesie jest cool :szczerbaty:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Z Dzwinowa nie bardzo pamiętam... Ale jak myśmy jeździli, to na plaży trzeba było "zajmować" miejsce już koło 9... A w Mrzeżynie pełen luz, przychodzisz o 11 i rozkładasz się gdzie chcesz. :D Kocham to właśnie. To znaczy, na "oficjalnej" plaży zawsze trochę osób jest i faktycznie to nie jest to, ale "dzika" :love:
Mamy przegenialną miejscówę, wszystko nowiutkie, czyściutkie, zadbane, łazienka olbrzymia, pokój też... A ceny też nie są złe :) http://amber-mrzezyno.pl/cennik
katiusha

Między innymi do jednostki w Mżerzynie mój TŻ pojechał na wyjazd służbowy :lol: Właśnie dziś ma tam nocleg :lol:
Dropsio

Aaaa, jest tam coś takiego, to fakt. Jak byliśmy rok temu, to odrzutowce przez kilka dni latały i umilały pobyt. Huk, jaki wydają :love:
Powiedz TŻ-owi, żeby (jak będzie miał czas) to przeszedł się na dziką plażę w stronę Mrzeżyna, portu... Tam są takie duże kamolce. Jak nieźle wieje, to wywala tam taką dziwna breję (glony, a jeszcze lepiej czarne patyki z muszelkami), a w niej bursztyny wielkości... no, spore. Tacie facet pokazywał wielkości połówki sporej bułki, my nie mieliśmy tyle szczęścia i przywieźliśmy kilka ok 5 cm i duuużo mniejszych :D
katiusha

Przekazałam :102:
Dropsio

A potem przywiezie Ci sznur bursztynów... :D
Ale sie spam na kilku wątkach zrobił... :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hahahaha rozgadałyśmy się dziś na wszelkie tematy :lol: W Dziwnowie są ludzie na plaży ale żeby miejsca nie było to nie powiem, ja o 14 potrafię dopiero się wywlec i zawsze znajdę coś w pobliżu mojego wyjścia na plażę a to jest niby to oblegane wyjście. Dzika plaża też jest ale to trzeba od strony portu iść więc jest do niej kawałek, plażą się nie da dojść, bo jest za falochronem niestety a może i stety, bo zawsze motywuje mnie to do spaceru przez ów port żeby po falochronie połazić i zobaczyć czy coś się na dzikiej części plaży zmieniło od roku poprzedniego ;)

Edit. Tam Dropsio niby nie drogo ale ja mam u Pani Ani za jedną dobę u Ciebie prawie dwie i nie płacę jej za klimatyczne (swoją drogą najbardziej irracjonalna opłata jaką ktokolwiek kiedykolwiek wymyślił).
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oj tak :P Ploty dziś były :P

To może dortezka wstawi jakieś zdjęcia dla odróżnienia i napisze co u dziewczyn :D :photo:
katiusha

:lol: Popieram zdjęcia!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”