Piękna jest radość w Święta,
Ciepłe są myśli o bliskich,
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy dzisiaj nas wszystkich !
Wesołych i spokojnych świąt życzy Miłasia
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Święta, święta i po świętach...A w święta:
nie będę pokazywać paluchem kto czaił się na Mikołaja z ukrycia
przejadł się i leżał plackiem
dał się przyłapać na kocyku
odsypiał to całe świętowanie
Stefanek to mój kremowy ulubieniec no to chłopki poświętowali
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
U nas koniec błogości i się znowu zaczyna robić niewesoło. Wczoraj wieczorem Dyzia zaczęło "wykręcać", paraliżować tylne łapki i biedak przy ruchu piszczał z bólu, więc całą noc przeleżał. Dzisiaj u weta dostał rapidexon i catosal na wzmocnienie a jak jutro nie będzie większej poprawy to będzie miał robiony rtg