Katiusha na pracę ogólnie nie narzekam bo ją lubię. Szlag tylko człowieka trafia jak wychodzisz z siebie, stajesz obok a dowalają Ci dalej i ciągle masz wrażenie, że głównym celem takie czy innej "góry" jest udowodnić, że nie dasz rady.
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
nana81
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo
Oj kurcze...biedne to oczko
Katiusha na pracę ogólnie nie narzekam bo ją lubię. Szlag tylko człowieka trafia jak wychodzisz z siebie, stajesz obok a dowalają Ci dalej i ciągle masz wrażenie, że głównym celem takie czy innej "góry" jest udowodnić, że nie dasz rady.
-
katiusha
nana - nie pocieszę Cię... Tak jest w MONie też. Tylko pokaż, że coś umiesz i dowalają "na wczoraj"...
-
nana81
Ja myślę, że tak jest wszędzie 
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
nana kochana! nie wszędzie ! fakt teraz rynek pracy to żenada, ale ja i mój R robimy w handlu ja stacjonarny a on przedstawiciel a różnica!, fakt oboje nas cisną z wynikami sprzedażowymi, głupie maile itd ale ja robie za nie wiele więcej niż najniższa krajowa zero premii,, systemu motywacyjnego a wymagania mam takie jak on albo czasem gorsze. Jego finansowo nagradzają nie samą premią, poza premią jesli dobrze sprzeda ma też dodatkowe gratisy. Więc ja widząc tą różnice tym bardziej mam dość ale szukam innej bo tam długo nie wytrzymam. Trzeba szukac i nie siedziec w syfie! ale póki co jeszcze muszę posiedzieć bo w lotto znowu nie wygrałam
ale co tam środa przed nami
a długi mam ale spłace i spadam stamtąd .
Już nie wspomnę że co to ze mnie za matka jak nie mam dla dzieci na dry beda
Oczko nie wygląda dobrze to prawda
dzięki zastrzykom i kroplom przestało ropieć i łzawic ale powieka dalej wychodzi
Już nie wspomnę że co to ze mnie za matka jak nie mam dla dzieci na dry beda
Oczko nie wygląda dobrze to prawda
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Natasza
- Kontakt:

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale pysiolki
Fifi trochę zdziwiony, że w końcu ma chwilę sam na sam z Kofi
Jak si€ę zachowują w klatce? Jak wygląda ich hierarchia? Czy któraś jest specjalnie przeganiania? Opisz trochę jak się zachowują, bo ja mam problem ze Szkatułą i już nie wiem czy to ja wydziwiam czy ona naprawdę nie lubi Zuli. Strasznie ją tłamsiła jak były w trójkę, przeganiała z legowisk choć i tak się tam potem nie kładła. Jak to wygląda w takim większym stadzie?
Jak si€ę zachowują w klatce? Jak wygląda ich hierarchia? Czy któraś jest specjalnie przeganiania? Opisz trochę jak się zachowują, bo ja mam problem ze Szkatułą i już nie wiem czy to ja wydziwiam czy ona naprawdę nie lubi Zuli. Strasznie ją tłamsiła jak były w trójkę, przeganiała z legowisk choć i tak się tam potem nie kładła. Jak to wygląda w takim większym stadzie?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Natasza
- Kontakt:
u mnie wszyscy się przeganiają, wiecznie wojny na szczęście bez bójek tylko"słowne"
----------------------------
od dziś do soboty mam dni wolne bo sie pochorowała, jelitówka+gorączka itd . Więc się kuruje ze zwierzakami =]
----------------------------
od dziś do soboty mam dni wolne bo sie pochorowała, jelitówka+gorączka itd . Więc się kuruje ze zwierzakami =]
-
Zaffiro
super dawka słodyczy
a zwierzaczki są najlepszym lekarstwem na wszystko