Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Puchata lwica i dwie córy- chorujemy
No naprawdę idzie zgłupieć
Nie wiem,może oni tak wymyślają bo wiedzą że ludzie się nie znają więc głupoty gadają i chcą cuda robić by więcej kasy zarobić.
Tylko po co w tym wszystkim narażać biedne zwierze???Przecież gdybyście mnie nie uświadomiły co i jak robić,co jest bezpieczne to ja,będąc zielona pewnie na wszystko bym się zgodziła i nie wiadomo co by jeszcze wymyślili i co by było z Łatulką

Martuś-masz rację-całe szczęście że mam Was!!!!

Nie wiem,może oni tak wymyślają bo wiedzą że ludzie się nie znają więc głupoty gadają i chcą cuda robić by więcej kasy zarobić.
Tylko po co w tym wszystkim narażać biedne zwierze???Przecież gdybyście mnie nie uświadomiły co i jak robić,co jest bezpieczne to ja,będąc zielona pewnie na wszystko bym się zgodziła i nie wiadomo co by jeszcze wymyślili i co by było z Łatulką

Martuś-masz rację-całe szczęście że mam Was!!!!
Widać dużo wetów jest nastawiona na kasę a nie zdrowie zwierzaka.
To tak jak ja byłem pytać się weta czy zajmuje się zwierzętami egzotycznymi z gatunku kawii. Podczas odpowiedzi się zająknął ale odpowiedział: "zajmuje się takimi zwierzętami, chociaż świnka nie jest..... To znaczy jest równie ważna jak pies czy kot ale bywa tak że taniej kupisz nowe zwierzątko niż wyleczysz"
Szyba z drzwi wypadła jak wychodziłem, do tego jeszcze powiedziałem że ma se mózg wymienić.
To tak jak ja byłem pytać się weta czy zajmuje się zwierzętami egzotycznymi z gatunku kawii. Podczas odpowiedzi się zająknął ale odpowiedział: "zajmuje się takimi zwierzętami, chociaż świnka nie jest..... To znaczy jest równie ważna jak pies czy kot ale bywa tak że taniej kupisz nowe zwierzątko niż wyleczysz"
Szyba z drzwi wypadła jak wychodziłem, do tego jeszcze powiedziałem że ma se mózg wymienić.
Czasem kasa, czasem zdobycie cennego doświadczenia...szkoda tylko, że na naszych zwierzętach chcą próbować.
Ciężko znaleźć świetnego i zdrowego moralnie weta typu 2w1
. A jak się znajdzie, to trzymać i nie puszczać
.
Ja już miałam ciekawsze propozycje....nawet nie będę pisać. Poszły bluzgi i kazałam się puknąć w głowę.
Dobrze, że człowiek ma już jakąś orientację, bo faktycznie....jakby się tak na wszystko zawsze grzecznie zgadzać, to różnie mogłoby być...grr
Ciężko znaleźć świetnego i zdrowego moralnie weta typu 2w1

Ja już miałam ciekawsze propozycje....nawet nie będę pisać. Poszły bluzgi i kazałam się puknąć w głowę.
Dobrze, że człowiek ma już jakąś orientację, bo faktycznie....jakby się tak na wszystko zawsze grzecznie zgadzać, to różnie mogłoby być...grr
Ja nawet nie chcę myśleć jakby wczorajsza wizyta mogła się skończyć gdyby nie była tak późno
Przecież gdybym była u wetki rano i wtedy bym się dowiedziała że z badań nici to wiadomo że nie chcąc tracić czasu od razu pojechałabym do innej kliniki i nieświadoma niczego mogłabym się zgodzić na wszystko i narazić Łatulkę na niebezpieczeństwo

Przecież gdybym była u wetki rano i wtedy bym się dowiedziała że z badań nici to wiadomo że nie chcąc tracić czasu od razu pojechałabym do innej kliniki i nieświadoma niczego mogłabym się zgodzić na wszystko i narazić Łatulkę na niebezpieczeństwo

No ja u siebie dobrze trafiłem tylko dlatego że właściciel lecznicy 20 lat temu opiekował się moim psem, 10 lat później wyspecjalizował się w futerka egzotyczne, a z psów i kotów prowadzi tylko profilaktyki.
Faktycznie ma tyle osób ze muszę się telefonicznie umawiać, ale jak jest pilna potrzeba to nawet do domu przyjedzie.
Faktycznie ma tyle osób ze muszę się telefonicznie umawiać, ale jak jest pilna potrzeba to nawet do domu przyjedzie.
Wiesz, może i nic złego by się nie stało....ale po co wykonywać potencjalnie niebezpieczne, a do tego zbędne ruchy, skoro można sprawę załatwić prościej i bezpieczniej.
Na myśl o jutrzejszych badaniach robi mi się słabo
Pocieszam się tylko tym że przynajmniej już wiem na co uważać i na co mam się nie zgodzić-zapisałam sobie wszystko na kartce by z nerwów o niczym nie zapomnieć.

Pocieszam się tylko tym że przynajmniej już wiem na co uważać i na co mam się nie zgodzić-zapisałam sobie wszystko na kartce by z nerwów o niczym nie zapomnieć.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Niestety często jest tak, że idąc do weta musisz mieć jakąś wiedzę bo niektórzy to nie bardzo się znają i próbują tylko kasę wyciągnąć
Ja na szczęście mam rewelacyjnych (ODPUKAĆ!) wetów aczkolwiek ta odległość trochę mnie przeraża
No ale jak nie ma wyjścia to cóż robić. Świnki najważniejsze! 

Ja na szczęście mam rewelacyjnych (ODPUKAĆ!) wetów aczkolwiek ta odległość trochę mnie przeraża

Ja się odległością nie muszę przejmować bo wiem że w razie potrzeby to zadzwonię po małża i przyjedzie bo.....wyjścia nie mamartuś pisze:Niestety często jest tak, że idąc do weta musisz mieć jakąś wiedzę bo niektórzy to nie bardzo się znają i próbują tylko kasę wyciągnąć![]()
Ja na szczęście mam rewelacyjnych (ODPUKAĆ!) wetów aczkolwiek ta odległość trochę mnie przerażaNo ale jak nie ma wyjścia to cóż robić. Świnki najważniejsze!

Tylko żeby wet był kompetentny a nie jakiś oszołom z kosmosu któremu zależy tylko na kasie.