Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Puchata lwica i dwie córy- chorujemy

Post autor: martuś »

Anulka dobrze, że masz nas :102:
Obrazek
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

No naprawdę idzie zgłupieć :glowawmur:
Nie wiem,może oni tak wymyślają bo wiedzą że ludzie się nie znają więc głupoty gadają i chcą cuda robić by więcej kasy zarobić.
Tylko po co w tym wszystkim narażać biedne zwierze???Przecież gdybyście mnie nie uświadomiły co i jak robić,co jest bezpieczne to ja,będąc zielona pewnie na wszystko bym się zgodziła i nie wiadomo co by jeszcze wymyślili i co by było z Łatulką :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Martuś-masz rację-całe szczęście że mam Was!!!!
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Widać dużo wetów jest nastawiona na kasę a nie zdrowie zwierzaka.

To tak jak ja byłem pytać się weta czy zajmuje się zwierzętami egzotycznymi z gatunku kawii. Podczas odpowiedzi się zająknął ale odpowiedział: "zajmuje się takimi zwierzętami, chociaż świnka nie jest..... To znaczy jest równie ważna jak pies czy kot ale bywa tak że taniej kupisz nowe zwierzątko niż wyleczysz"

Szyba z drzwi wypadła jak wychodziłem, do tego jeszcze powiedziałem że ma se mózg wymienić.
boe22

Post autor: boe22 »

Czasem kasa, czasem zdobycie cennego doświadczenia...szkoda tylko, że na naszych zwierzętach chcą próbować.
Ciężko znaleźć świetnego i zdrowego moralnie weta typu 2w1 :szczerbaty: . A jak się znajdzie, to trzymać i nie puszczać :lol: .
Ja już miałam ciekawsze propozycje....nawet nie będę pisać. Poszły bluzgi i kazałam się puknąć w głowę.
Dobrze, że człowiek ma już jakąś orientację, bo faktycznie....jakby się tak na wszystko zawsze grzecznie zgadzać, to różnie mogłoby być...grr
Anulka1602

Ja nawet nie chcę myśleć jakby wczorajsza wizyta mogła się skończyć gdyby nie była tak późno :glowawmur:
Przecież gdybym była u wetki rano i wtedy bym się dowiedziała że z badań nici to wiadomo że nie chcąc tracić czasu od razu pojechałabym do innej kliniki i nieświadoma niczego mogłabym się zgodzić na wszystko i narazić Łatulkę na niebezpieczeństwo :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

No ja u siebie dobrze trafiłem tylko dlatego że właściciel lecznicy 20 lat temu opiekował się moim psem, 10 lat później wyspecjalizował się w futerka egzotyczne, a z psów i kotów prowadzi tylko profilaktyki.
Faktycznie ma tyle osób ze muszę się telefonicznie umawiać, ale jak jest pilna potrzeba to nawet do domu przyjedzie.
boe22

Post autor: boe22 »

Wiesz, może i nic złego by się nie stało....ale po co wykonywać potencjalnie niebezpieczne, a do tego zbędne ruchy, skoro można sprawę załatwić prościej i bezpieczniej.
Anulka1602

Na myśl o jutrzejszych badaniach robi mi się słabo :glowawmur:
Pocieszam się tylko tym że przynajmniej już wiem na co uważać i na co mam się nie zgodzić-zapisałam sobie wszystko na kartce by z nerwów o niczym nie zapomnieć.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Niestety często jest tak, że idąc do weta musisz mieć jakąś wiedzę bo niektórzy to nie bardzo się znają i próbują tylko kasę wyciągnąć :?
Ja na szczęście mam rewelacyjnych (ODPUKAĆ!) wetów aczkolwiek ta odległość trochę mnie przeraża :roll: No ale jak nie ma wyjścia to cóż robić. Świnki najważniejsze! :102:
Obrazek
Anulka1602

martuś pisze:Niestety często jest tak, że idąc do weta musisz mieć jakąś wiedzę bo niektórzy to nie bardzo się znają i próbują tylko kasę wyciągnąć :?
Ja na szczęście mam rewelacyjnych (ODPUKAĆ!) wetów aczkolwiek ta odległość trochę mnie przeraża :roll: No ale jak nie ma wyjścia to cóż robić. Świnki najważniejsze! :102:
Ja się odległością nie muszę przejmować bo wiem że w razie potrzeby to zadzwonię po małża i przyjedzie bo.....wyjścia nie ma :laugh:
Tylko żeby wet był kompetentny a nie jakiś oszołom z kosmosu któremu zależy tylko na kasie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”