Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Takie sobie Świństewka :)
Na to wygląda
Świnie już po zabiegu. Upał je chyba spacyfikował, bo nawet szybko poszło. Nawet Lucynka nie była taka zawzięta jak zazwyczaj, co nie znaczy, że nie gryzła

Świnie już po zabiegu. Upał je chyba spacyfikował, bo nawet szybko poszło. Nawet Lucynka nie była taka zawzięta jak zazwyczaj, co nie znaczy, że nie gryzła

- martuś
- Kontakt:
- urszula1108
- Kontakt:
Pogryzła siostrze dekoltmartuś pisze:Wióry leciały czy obyło się bez podstawiania drewienka?

- martuś
- Kontakt:
Nie próbowała wgryźć się w tętnicę?
ja to bym się bała trzymać blisko szyi
Ps A u mnie obcinanie pazurów skończyło się na wielkim siku w rękę którą trzymała za zadek

Ps A u mnie obcinanie pazurów skończyło się na wielkim siku w rękę którą trzymała za zadek

- urszula1108
- Kontakt:
Do tej pory zadowalała się palcamimartuś pisze:Nie próbowała wgryźć się w tętnicę?ja to bym się bała trzymać blisko szyi

Czytałam u Ciebiemartuś pisze:Ps A u mnie obcinanie pazurów skończyło się na wielkim siku w rękę którą trzymała za zadek

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
U nas obcinanie pazurów ciężko idzie, tylko Fisiąg jest grzeczna i daje łapki złapać, a największa walka jest z Misią, na 3 raty trzeba ciąć no i gryzie. Mogą sobie z Lucynką łapkę podać. 

- urszula1108
- Kontakt:
Pewnie by się naradzały, jakby tu jeszcze utrudnić obcinanie
Zastanawiam się nad wycięciem dziury w kuwecie, by ułatwić prosiakom wychodzenie. Kuweta ma 45 cm wysokości, więc na razie, by Świństewka mogły wyjść z klatki mają system kilku ramp. W jaki sposób wyciąć dziurę w kuwecie, by jej nie zmasakrować?

Zastanawiam się nad wycięciem dziury w kuwecie, by ułatwić prosiakom wychodzenie. Kuweta ma 45 cm wysokości, więc na razie, by Świństewka mogły wyjść z klatki mają system kilku ramp. W jaki sposób wyciąć dziurę w kuwecie, by jej nie zmasakrować?
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Mój mąż w starej klatce wyciął dziurę w kuwecie i nic jej nie było, a Misiek miała wyjście. Tak od góry zostawił trochę, a dołem do podłogi i się zmieściła. Tylko tam był dość miękki plastik.
- urszula1108
- Kontakt:
A czym ciął?Siula pisze:Mój mąż w starej klatce wyciął dziurę w kuwecie i nic jej nie było, a Misiek miała wyjście. Tak od góry zostawił trochę, a dołem do podłogi i się zmieściła. Tylko tam był dość miękki plastik.