Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
pastuszku a robisz takie wypełnienia do transportera? tzn taki materacyk?
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Brunka _ Twój, a raczej Twojego prośka
Cieszę się, ze przypadły do gustu prośkowi 
StokrotkaPn - Dziękuje za zdjęcie
Farizah - tak, sam materacyk albo cały wkład z oparciem, gdzieś w wątku było zdjęcie.

StokrotkaPn - Dziękuje za zdjęcie

Farizah - tak, sam materacyk albo cały wkład z oparciem, gdzieś w wątku było zdjęcie.
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Norki przyszły, są piękne! Bardzo dziękuję!
Jednakże, obiecałam Dosi, że przekażę wiadomosc od niej: "Jestem,kwik, bardzo zbulwersowana. Nowe norki, kwik, nie pachną moim ulubionym zapachem Świński Siuś n'3. To skandal, kwik! Muszę dobrze przemyśleć, czy norki zasługują, by odpoczywało na nich moje kudłate podwozie. Koniec zażalenia, kwik."
E: Nutelka w siódmym niebie. Właśnie wypróbowuje najdogodniejszą pozycję wylegania się

Jednakże, obiecałam Dosi, że przekażę wiadomosc od niej: "Jestem,kwik, bardzo zbulwersowana. Nowe norki, kwik, nie pachną moim ulubionym zapachem Świński Siuś n'3. To skandal, kwik! Muszę dobrze przemyśleć, czy norki zasługują, by odpoczywało na nich moje kudłate podwozie. Koniec zażalenia, kwik."
E: Nutelka w siódmym niebie. Właśnie wypróbowuje najdogodniejszą pozycję wylegania się

Yes yes. Czekam Pastuszku, daj znać kiedy $ przelać.pastuszek pisze:Czyli małpki róż-jasny róż i niebieskie małpki-seledyn?
Ok
- pastuszek
- Kontakt:
Chłopcy kwiczą, że oni mają jedynie męski Siur toaletowy na stanie, ale jak będzie potrzeba to popsikają 
Dam, dam znać każdemu, jak uszyje to każdy zdjęcie dostanie swojego zamówienia itd. Proszę o cierpliwość

Dam, dam znać każdemu, jak uszyje to każdy zdjęcie dostanie swojego zamówienia itd. Proszę o cierpliwość

A ja się pochwaliłam Sznicie, że dostanie prezenty i... ZNISZCZYŁA HAMAK! Bestialsko najpierw go obsikała a potem zębami rozpruła...
Widzicie, tak to jest jak świnia się niecierpliwi i uznaje, że w takim badziewiu nie będzie siedzieć D:
Od dnia dzisiejszego Sznita funkcjonuje bez hamaka, uznałam że go wyrzucę skoro takie cudo ma przyjść.
Tylko... przykro mi, że uznała iż mój poziom szycia trzeba tak skomentować
Widzicie, tak to jest jak świnia się niecierpliwi i uznaje, że w takim badziewiu nie będzie siedzieć D:
Od dnia dzisiejszego Sznita funkcjonuje bez hamaka, uznałam że go wyrzucę skoro takie cudo ma przyjść.
Tylko... przykro mi, że uznała iż mój poziom szycia trzeba tak skomentować

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Do nas przyszły znowu cuda, jutro rocznica jak Grawisia jest u nas i zarazem rocznica zaświnienia, będę miała co dać na prezent. Foty będą z tej imprezy na pewno.
- pastuszek
- Kontakt:
Re: Jamki itd...Zamówienia zbieram do 1 XII, kolejne od styc
To widzę,że na czas zdążyłam 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O tak, Grawiśka przesiaduje w jamce na półeczce, a norki są ach ach. I ładne jak nie wiem.
jaki to kolor ten turkusowy (w tym przypadku oczywiście
) ?
jaki to kolor ten turkusowy (w tym przypadku oczywiście

- pastuszek
- Kontakt:
Turkusowe to w sumie mam dwa - jasny i ciemniejszy.
Z chęcią bym powstawiała zdjęcia, ale nie zawsze to co na zdjęciu ma się w 100% do rzeczywistości, dlatego też część polarów zdjęć nie ma bo ciężko mi uchwycić ich prawdziwy kolor. Trudno mi wstawić zdjęcie czegoś co później opisze jako nie taki, jaśniejszy/ciemniejszy, bardziej taki albo owaki
Tutaj masz turkus ten ciemniejszy:

A jaśniejszy masz tutaj z szarym połączony:

Z chęcią bym powstawiała zdjęcia, ale nie zawsze to co na zdjęciu ma się w 100% do rzeczywistości, dlatego też część polarów zdjęć nie ma bo ciężko mi uchwycić ich prawdziwy kolor. Trudno mi wstawić zdjęcie czegoś co później opisze jako nie taki, jaśniejszy/ciemniejszy, bardziej taki albo owaki

Tutaj masz turkus ten ciemniejszy:

A jaśniejszy masz tutaj z szarym połączony: