Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś.
To wpadaj!
Tak na poważnie - Dropsik gryzie tylko tatę i dywan - całą resztę zjada w całosci
A tak na bardziej poważnie, to to jest grzeczna świnka - czasem dziabnie, ale to tak bardzo delikatnie - złapie ząbkami, względnie troszkę potrzyma w japce i wypluje
Tak na poważnie - Dropsik gryzie tylko tatę i dywan - całą resztę zjada w całosci
A tak na bardziej poważnie, to to jest grzeczna świnka - czasem dziabnie, ale to tak bardzo delikatnie - złapie ząbkami, względnie troszkę potrzyma w japce i wypluje
-
Dropsio
Ale tylko po jakimś czasie głaskania... Tak jakby chciał się jakoś odwdzieczyc, tak po swojemu (bo jak przestaniesz głaskać to zaczyna się kręcić i marudzić)...
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ciekawe gdzieDropsio pisze:a potem pomiziać w tajemniczym miejscu![]()
Nie chcę nic mówić ale to "zaraz" było 3 godziny temuDropsio pisze: Edit: Zaraz będę ładowała kolejne fotki - bądźcie czujni!
-
Assia_B
Aparat mam Fujifilm Finepix SL280.... Co do światła to właśnie u mnie ciężko.. Mieszkam w ciemnym mieszkaniu
W sensie mało tu słońca bo za oknem jest sporo drzew 
-
balbinkowo
Taaa.... dawać ziewyyyymartuś pisze: Nie chcę nic mówić ale to "zaraz" było 3 godziny temuDawaj ziewy Dropsia
-
Dropsio
Tada! Jest kolejna porcyjka... Bonusik bedzie na końcu, dołączony do ostatnich fotek. 

Oddawaj ciacho!!!

Jak widać ta sesja była niebaaaardzo męcząca

Ten nosek jest MÓJ!

Masz może szczoteczkę do zębów? Moje są taaakie brudne (to chyba od tych bobków)

Zamaskowane oczko <ninja>

Poczochraniec

Tutaj też chciał się wtopić, tym razem w koc - i to dosłownie

Oddawaj ciacho!!!

Jak widać ta sesja była niebaaaardzo męcząca

Ten nosek jest MÓJ!

Masz może szczoteczkę do zębów? Moje są taaakie brudne (to chyba od tych bobków)

Zamaskowane oczko <ninja>

Poczochraniec

Tutaj też chciał się wtopić, tym razem w koc - i to dosłownie