Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Dzima »

zagli pisze:To do siostry by najpierw przyjechali :lol:
I po Ani pięciu podejrzanych 8-)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ANYA pisze:Swinie wymiziane, Ryan mnie nawet za to ugryzl w palec... Nastepnym razem Balbinkowo sama sobie ich wymiziaj ...

Jade do siostry po trawe, bo mamy piakna pogode (tzn jak na Szkocje)
O.K. tylko mi ich daj, to chętnie sama sobie wymiziam :102:

Ty po trawę :nie_powiem: do siostry :ups: jeździsz, a u mnie rano zawierucha ze śniegiem i gradem była :sadness: taka to ci wiosna...
ANYA

Post autor: ANYA »

Kto chce filmik?
Bedzie gotowy za 2 godz :o nie wierze ze tak dlugo musze czekac ale filmik ma 12 min
PS Balbinkowo zobaczysz jak to jest glaskac Ryana. Mialam reke na podlodze i nawet go nie dotknelam, a ten podbiegl i mnie dziobnal :shock:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Chcemy, a jak! :D
balbinkowo

Chcemy, chcemy :D Dawaj ten filmik, zobaczymy w końcu te twoje diabełki (i aniołki) w akcji :lol:
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

My też czekamy! :)
ANYA

Ryan i tak byl grzeczny a jak wylaczylam kamerke to skoczyl na Lewisa bo sie zdenerwowal. On jakby wiedzial ze to nagrywam. No i nie chcial wlozyc glowy pod Lewisa glowe.
Ale skubany mnie uzarl :twisted: (nic nowego, ale ja go nawet nie dotknelam!)

EDIT: zapomnialam o linku :glowawmur:
http://youtu.be/3g4KhPFgJBA
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2014, 1:17 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Fajny filmik, w końcu widać jak tam świnki żyją :D Ładnie ich urządziłaś, szkoda jeszcze że nie umieją tego docenić i się dogadać, ale Ryan z Lewisem jakoś się zgadzają :fingerscrossed:
Uwielbiam dźwięk pazurków na panelach :mrgreen: Ryan tak śmiesznie biega, jakby miał jaja powiązane :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Chłopaki mają u ciebie jak u Pana Boga za piecem... pięknie... i te przestrzenie :mrgreen:
Ryan niezły ananasek ;) Ale mnie ujęła fryzura Angelo... on jest boski :love: A widzę że nowy dywan zaakceptowany... ochrzczony, znaczy się przyjęty :lol: Super chłopaki, super :D
ANYA

Dzima wlasnie nie pokazalam jak swinki zyja bo wysprzatalam chlopakom klatki a Diabelkowi zapomnialam wlozyc mebelki :glowawmur:
Fajnie byloby gdyby wszystkie razem mieszkaly bo zrobilabym pietrowa wille, ktorej nie musialabym zamykac. Jak juz sprzatac to caly pokoj moge. A Ryan z Lewisem hmm niby dobrze, ale Ryan traktuje Lewisa tak jak reszte. Kopnie, ugryzie, osika, przepedzi z miejsca na miejsce. Typowy Ryan. Nie wiem jak on to robi ze nie jest agresywny, za to wredny i wszystkie swinki mu ulegaja.

Balbinkowo - Angelo jest boski, ale taki dzikusek z niego troche. Strasznie sie boi choc robi postepy ostatnio. Jeszcze bedzie z niego miziak bo ostatnio nawet nie uciekl i podniosl sam lepek zeby pod broda go miziac.
Niestety Alfa juz nigdy nie oswoje.
A dywan o tak, swinki bardzo kochaja ten dywan co widac :laugh: no ale niech im sluzy.

Od dzisiaj mamy dwoch gosci o ktorych prawie zapomnialam, bo sa tak cicho i takie grzeczne :nie_powiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”