To powiedz mi jaki rozmiar potrzebujesz: 150/150, 150/100, 75/100? Czy jeszcze jakiś inny? ale tylko na fb są wymiary 150/150 które nigdzie indziej nie są dostępne a im większy kupujesz tym taniej wychodzi, ja właśnie biorę ten 150/150 i tnę na wymiar klatki i mam dwa na zmianę

Mogę Ci zamówić z fb skoro sama nie możesz

Chyba że poprosisz w hipciu żeby Ci zamówili ten na zielonym spodzie bo oni biorą od tych z fb ale maja tylko podgumowane i tylko do rozmiaru 150/100 ale skoro i tak zamawiają stamtąd to mogli by zamówić Ci inny chyba. Ja zamawiałam wczesniej tu
http://sklep.swinkamorska.com.pl/produk ... i-morskiej to jest 150/100 ale cena obecnie powala, na fb masz za to prawie dwa, bo tam ten rozmiar kosztuje 100zl a tu w tym sklepie 175! Za to 150/150 na fb to 140zl tylko.. W tym sklepie za to mają kolor w grochy a na fb tylko jednolite.
Pomyśl bo jak chcesz zamówię Ci na twój adres tego dry, w sensie ja zamówię jaki chcesz z fb, ty zapłacisz i wyślą do Ciebie albo zapytam czy telefonicznie lub sms nie dałoby rady, że znajoma bez fb by chciała, bank jest miła i na pewno się dogadamy