☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Arya90

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Arya90 »

Witam ślicznie swiniaki:)
U mnie najgorsze w zakupach jest to, że kupuję przez internet. Jeszcze mi jedne zakupy nie doszły a ja już następne robię.
katiusha

Post autor: katiusha »

Witamy! :szczerbaty:
Widzę, że mamy podobnie. Z samego rana sprzątam i karmię ( tylko przed tym szybciutko biegnę na paluszkach do kibelka, co by żółtymi oczami nie świecić i nie ściskać nóg :lol: )
A zakuuupy...Najczęściej tak jak Arya, przez neta i też często tracę rachubę, co ma jeszcze przyjść w objęciach listonosza :think: Mój TŻ stara się izolować mnie od sklepów zoologicznych, bo przepadam tam jak kamień w wodę i zawsze coś wytargam :glowawmur:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

a nie nooo.. ja tez przez internet co nie oznacza, że jak jestem w zoologu i te wszystkie śliczne rzeczy z półek na mnie patrzą to łatwo mi się powstrzymać by nie macać.. a od macania do wylądowania w koszyku droga już niedaleka :szczerbaty:
a przy zakupach przez internet wrzucam w koszyk wszystko co bym chciała a potem muszę dać Małżowi do autoryzacji.. no bo kwota wychodzi zawsze przerażająca a ja nie potrafię nic usunąć.. :roll: on jest bardziej "nieczuły" :D

z resztą od zoologów Małż mnie trzyma daleko bo awanturuje się zazwyczaj jak widzę, że zwierzaki nie mają jedzenia, wyglądają na chore czy cuś :roll:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Chyba wszystkie tak mamy :D Tyle, że moje mają jak to mój mąż mówi za dużo w du.. :nie_powiem: wiecie, że oni mnie już prawie nie wołają? Wiewiórek tylko jak zacznie to reszta mu wtóruje :idontknow: Generalnie przecież wiedzą, że skoro gdzieś idę (nie ważne która godzina, ważne że się oderwałam od łóżka, kanapy, podłogi) to coś im przyniosę, no bo jak nie jak tak? :lol: A jak przypadkiem nie przyniosę to się nie drą i tak.. jest wielki FOCH! ot po prostu..
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Chyba faktycznie wszystkie tak mamy bo ja bym mogła non stop coś dziewczyną kupować :)
dlatego zoologi omijam szerokim łukiem...a potem nadrabiam internetowo :laugh:
powoli już rzeczy dziewczyn mi z wielkiego pudla wypadają :) a biurko urywa sie pod ciężarem pyszności dla nich :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ha! Na szczęście, że wszystkie tak robicie... :102: Ja już odeszłam od stacjonarnych zoologów, nie ma tam tego, czego szukam. A zamawiam ostatnio ciągle w hipcio... Jak już zamówię kilka pak siana, żwirek i po 1 paczce z każdego zioła (no dobra, przesadzam, ale z 5 paczek przy każdym zamówieniu różności jest) to już mi się wydaje, że chociaż na miesiąc będzie spokój. Ale nie. Za 2 tygodnie znowu mi się wydaje, że czegoś potrzeba. A jak zamawiam, to nie będę przecież tracić kasy na wysyłkę 1 rzeczy. I znowu wychodzi 150zł... Teraz zamówiłam za ponad 250.... :shock: Teraz to już MUSI (!!) starczyć na cały miesiąc... Płacę z mojego osobnego konta... Niech lepiej nikt tych sum nie widzi :nie_powiem:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Kaoru22
Miejscowość: Kalisz/Toruń
Kontakt:

Post autor: Kaoru22 »

Ja zrobiłam specjalnie miejsce w szafie a i tak nie mieści mi się wszystko :P No ale co zrobić, kocham te moje puchate pączki.
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635

Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu :candle:
katiusha

Post autor: katiusha »

Hmmm..Chyba poszperam po necie...Zakupy muszę zrobić... :laugh:
Tak teraz mi się przypomniało :lol: Dziś rano sprzątnęłam, trawkę dałam i patrzę sobie na "biedne, wygłodniałe niebożątka" zasysające zieleninę.. Nagle Ninka zrobiła baranka w tyłek Kasi, bo jej zasłaniała jakieś szczególnie smakowite źdźbło. A Kasia jak nie podskoczy...Jak się nie odkręci i zaczęła wyrażać swój święty gniew pokrzykiwaniem i choreografią, która mniej więcej wyglądała tak:Obrazek
Popuściłam od dzikiego chichotu, który wyskoczył mi z gardła :rotfl:
Ten obraz stoi mi przed oczyma: Kasia pomstuje i odstawia sumo-dance, pozostałe z trawą w w pysiach gapią się na mnie z niedowierzaniem, ja dziko chochotam zgięta w pół, a mój TŻ puka się w czoło, bo nie wie o co mi chodzi...Bezcenne :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja mam całą szafę w schowku dla świń a i tak jeszcze w pokoju maja szufladę taką ogromniastą i jeszcze dookoła klatek porozstawiane, mój dom jest opanowany przez świnie :glowawmur: A mimo, że zamawiam z hipcia po 150-200zl to i tak na zakupach muszę wejść do zoologicznego i chociaż jakąś pierdołę dla świń kupić, już nie mówiąc o tym, że wszystkie zakupy zaczynają się od warzywek nawet jeśli w domu jest zapas.
Awatar użytkownika
Kaoru22
Miejscowość: Kalisz/Toruń
Kontakt:

Post autor: Kaoru22 »

Hahaha :rotfl: Wyobraziłam to sobie :lol:

Ostatnio Diego strasznie mnie ubawił. Poszłam do warzywniaka po cotygodniowe zakupy, wróciłam do domu i oczywiście panowie od razu wyczuli gdzie byłam. Podbiegli w trójkę do kraty i zaczęli pokwikiwać. Jak na złość Diegowi zachciało się ziewać (zapewne przerwałam mu błogi odpoczynek) i ziewając stracił równowagę i wylądował na grzbiecie gibiąc się do przodu i do tyłu jak żółw :rotfl: Musiałybyście to widzieć :laugh:
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635

Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”