Zdrówka dla kotełów
Z Hipcia zawsze zakupuję:
Herbal Pets Kwiat Dzikiej Malwy, Herbal Pets Ziele Mniszka z Kwiatem, Herbal Pets Ziołowy Bukiet dla Szynszyli oraz wszystkie woreczki z ziołami i kwiatkami z Lilifarm
Piekny ten twoj zwierzyniec Dlaczego ja nie mam domu z ogrodkiem W tym tygodniu bylam w schronisku dla bezdomnych zwierząt zawozilam karme ze zbiorki w szkole i tyle tam morduch cudownyc siedzi w klatkach a ja bym je wszystkie przygarnela no moze nie wszystkie ale psiaka i kociaka to czemu nie. Tylko miejsca brakuje. Ludzie nie chcą adoptowac a tyle czlowiekow ma mozliwosci lokalowe.
To prawda, zwierząt szukających pomocy i kochającego domu jest wiele. Niby społeczeństwo jest coraz bardziej wyedukowane i faktycznie w porównaniu z tym co było z 15 lat temu to bezdomnych zwierząt błąkających się po mieście mamy mniej, ale nadal i tak za dużo. Szkoda, że prawie cała odpowiedzialność za to leży po stronie człowieka, niby najinteligentniejszej z istot.
Czosnek miał ostatnio problemy ze skórą ale futerko już odrasta i wygląda coraz lepiej.
Kilka zdjęć ze świąt:
Ryży & klatka Sztygara
Sztygar i jego prezent
Agent ze swoim i Pimpusia prezentem
Moje babeczki
Toby i jego prezent
Z informacji ogólnych:
Atari ma dzisiaj pierwsze urodziny
Czosnek też wcina brokuła
I siedzi w słoju
A my po sylwestrze spacerujemy skoro świt