Asita prawdę mówiąc Kapsel odkąd do nas trafił był bardzo narwany, ale Chrupek zawsze odpuszczal i był względny spokój. Jak przyjechali chłopcy Chrupek był zachwycony, Kapsel zaś wściekły ale po krótkim czasie mu przeszło, i przestał się fascynowac towarzystwem... o ile można tak powiedzieć, bo na wybiegach kłócił się z Limerykiem i zaczepial wszystkich. Ogólnie to jak chłopaki mają się tylko w zasięgu wzroku to zaraz jest zgrzytanie zębami. Obawiam się ze Kapsel nie dogada się z żadnym samcem

Reklamuje polerowanie lamp. Oddałam samochód do polerowania reflektorów i płukania w środku bo były lekko zabrudzone. I gościu tak to spartaczyl ze bardziej to już się chyba nie da i oczywiście nie przyznaje się do winy. Mam... Rysy w środku lamp i mazy wygląda jakby ktoś tam śrubokręt wsadził i próbował trzec, tak stwierdził Rzeczoznawca. Lampy odstają tak od auta ze wygląda jak jakaś chińska podróbka, prawy reflektor rusza się na wszystkie strony, prawdopodobnie urwane zaczepy i uszkodził mi lakier na zderzaku w okolicach reflektorów, wygląda jakby próbował podważyć i uszkodził lakier... Brak słów do tych fachowców, a niby miał dobre opinie, pewnie od znajomych. Teraz gościu mi zarzuca ze... Sama sobie uszkodzilam ten samochód

sama sobie zniszczylam auto na które sama zapracowalam i o które dbam

bo ja nie mam co robić tylko latać po sądach...

nie wiem co on ma w głowie, i prawdę mówiąc chyba nie chce wiedzieć ale nie podaruje dziadowi, ja nie po to dbam żeby mi ktoś zniszczył auto i nie ponosił odpowiedzialności