Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gdańskie Morświny ♥
Loriain Myślę, ze powinnaś się cieszyć!! i to mocno!! bo nic twoim akurat w tym względzie na pewno nie jest!!

Nasza Coco (takie imię dostała w hodowli więc nie zmienialiśmy) to cudowny miziak i nic tylko chciałoby się brać i tulić.. nie powiem, to super uczucie.. i w dodatku nasza jest jest taka bardzo spokojna - tyle, ze nie lubi gdy się ja czesze około zadka ale i to daje sobie zrobić.. a potem wyciąga stópki i leży i dopiero gdy chce siusiu to trochę podgryza moje ubranie.. jest cudna naprawdę. Nasza to nie texel tylko złota alpaka to taka jakaś inna rasa ale podobna do texel.. tak ma napisane w rodowodzie.. i tak tez mówiła Pani w hodowli.. wiesz - jestem pewna - będziesz miała dużo pociechy z Pianki - Baranka"Bulletproof pisze:DziękujęDominika, tak po cichu powiem że wzięłam Texelkę bo pozazdrościłam ci twojej
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Oo a wyglądała mi na Texelkę, Alpaki kojarzę z tą grzywką na czole
Moje maleństwo w hodowli dostała imię Frozen, to chyba wypadałoby jej zmienić
Najfajniejsze w tych świnkach jest ta ich owcza sierść, świetnie się ja głaszcze! Jeszcze nie czesaliśmy, Malibu tylko, ale ona to bardzo cierpliwa jest więc nigdy nie protestowała 
No nic, zobaczymy jak to z tym bąblem będzie

No nic, zobaczymy jak to z tym bąblem będzie
W zasadzie to lubię duże świnie i mam cichą nadzieję, że Elmo będzie miał z 1200, 1300 

- Bulletproof
- Kontakt:
Patrząc na niego to nie zdziwiłabym się, kawał chłopa! 

[quote="Bulletproof"]Oo a wyglądała mi na Texelkę, Alpaki kojarzę z tą grzywką na czole
tak tak jak te zwierzaki alpaki, z których można robić wełnę taką bardzo delikatna, z której robi się sweterki dla niemolat.. a w dodatku jest straaaasznie drogaaa, i nasza Coco tez ma taka delikatna te wełenkę a Twoja jak??
Frozen to nie jest Imię dla twojej .. z pewnością... Ona powinna mieć jakieś ciepłe imię a to imię ALASKA nie pasuje Ci??? To imię jakoś bardzo mnie osobiście pasuje do twojego baranka, poza tym, ze to alkohol ale też na Alasce jest tak biało jak Twoja mała
My musimy wyczesywać naszą Coco bo gdy nie jest czesana robią się jej takie loczki a potem dredy i niestety trudno to rozczesać i sprawia się jej ból.. Więc czeszemy się co dwa dni lub codziennie.. My tez mamy shetlie - 5,5 i letnia Izetkę tak jak Ty Malibu i z Nią tez nie ma problemu - tej tylko trzeba bardzo krótko ciąć przy zadku.. bo zasikuje..

tak tak jak te zwierzaki alpaki, z których można robić wełnę taką bardzo delikatna, z której robi się sweterki dla niemolat.. a w dodatku jest straaaasznie drogaaa, i nasza Coco tez ma taka delikatna te wełenkę a Twoja jak??
Frozen to nie jest Imię dla twojej .. z pewnością... Ona powinna mieć jakieś ciepłe imię a to imię ALASKA nie pasuje Ci??? To imię jakoś bardzo mnie osobiście pasuje do twojego baranka, poza tym, ze to alkohol ale też na Alasce jest tak biało jak Twoja mała

My musimy wyczesywać naszą Coco bo gdy nie jest czesana robią się jej takie loczki a potem dredy i niestety trudno to rozczesać i sprawia się jej ból.. Więc czeszemy się co dwa dni lub codziennie.. My tez mamy shetlie - 5,5 i letnia Izetkę tak jak Ty Malibu i z Nią tez nie ma problemu - tej tylko trzeba bardzo krótko ciąć przy zadku.. bo zasikuje..
Ostatnio zmieniony 08 paź 2016, 20:09 przez dominika45, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bulletproof
- Kontakt:
Aa tak tak ja też podcinam już tej dwójce bo potem mokre chodzą
Też ma właśnie taką super sierść
I imie trzeba koniecznie zmienić! Ogólnie jakoś nie przepadam za hodowlanymi, ale Coco jest fajne 

Też ma właśnie taką super sierść

Filmik z łączenia Z A C Z E P I S T Y!!!
Pokochałam pogoń za marchewką, napisy i superdogadanie dziewczyn 

ALASKA?? też alkohol ale też ta prawdziwa Alaska
taka biała jak twoja malutka?!!