Veverek, Honzik, Skarpetek, Hezka, Krasna i Freliczka w DS:)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Krasna+córa/wst.rez/,Freliczka i 3 młodzieńców do wzięci

Post autor: Joanka »

@Pattyy a mama zgodziła się na drugą świnkę?

Krasna z Hezką były dziś pokazać się pani dr, przegląd przeszły śpiewająco, także teraz WPA u Carmen10210 i prawdopodobnie przeprowadzka ;)

A reszta?
Chłopaki jedzą, rosną i szaleją - popcorningują, urządzają biegi dookoła klatki i starają się - wpadając z rozpędu - rozepchnąć kuwetę :rotfl:
A Freliczka... smutna, siedzi sama w klatce i próbuje przegryźć pręty do klatki Krasnej i Hezki. Razem niestety siostry nie mogą siedzieć, bo Krasna broni terytorium swojego i córki i rzuca się z zębami na Frelkę.

Podsumowując- do adopcji:
3 młodzieńców
1 samiczka

:levitation:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Carmen10210

Re: Freliczka i 3 młodzieńców do wzięcia :)Krasna+córa/wst.r

Post autor: Carmen10210 »

Mam nadzieję że dziewczyny nie uczą się tych brzydkich rzeczy do chłopców :D Jeszcze mi pokój rozniosą :lol:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Carmen10210 pisze:Mam nadzieję że dziewczyny nie uczą się tych brzydkich rzeczy do chłopców :D Jeszcze mi pokój rozniosą :lol:
yyyyyyyyyyyy.....
odpowiem po przeprowadzce :nie_powiem:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Carmen wpa przeszła śpiewająco :102: jutro przeprowadzka Krasnej i Hezki do nowego domku :)
Carmen10210

Post autor: Carmen10210 »

:jupi: :yahoo:
Papryka kupiona, ogórek też :D
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Krasna i Hezka przeprowadziły się z rana do willi - klatka 100 ze stałym wybiegiem , oczywiście mebelki Pastuszkowe, zabaweczki. Full wypas :ok: no i masa rąk do głaskania :świnka1: :świnka2:
misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Re: Freliczka i 3 młodzieńców do wzięcia :)Krasna+córa DS

Post autor: misia1 »

Chcę adoptować Frelke była by koleżanką dla mojej Delicji którą też adoptowałam z spśm.
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Freliczka i 3 młodzieńców do wzięcia :)Krasna+córa DS

misia1 pisze:Chcę adoptować Frelke była by koleżanką dla mojej Delicji którą też adoptowałam z spśm.
Po "prześwieteniu" misi, która adoptowała już świnki ze SPŚM, zasięgnięciu opinii, zgodziłam żeby Frela zamieszkała z Misią i jej Delicją vel Felicją.

Zostały 3 słitaśne maluszki męskie do wzięcia - komu? komu?
Telaya

Re: Frela-rez. a 3 młodzieńców do wzięcia :)Krasna+córa DS

Post autor: Telaya »

Jeeee :jupi: My chyba musimy częściej rozmawiać o wzajemnych manewrach międzyświnowych - bo zawsze krótko po tym obgadywane świnki nam się rozchodzą :) Super!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”