Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
ANYA pisze:Etycja a gdzie reszta zwierzynca?

Może takie, ale Ty je znasz akurat:
Odeta

Naven

Caspian

Na wszystkie zdjęcia przychodzi odpowiednia pora. Mój goopok inteligencją nie grzeszy i zdjęcia dobrej jakości trzeba na nim wymusić a to łatwe nie jest.
- etycja
- Kontakt:
DziękujęMaja1983 pisze:Ale śliczne chomisie

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ooo Odeta...nawet podobna

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Etycja wiem, ze je znam, ale zawsze milo znowu poogladac. Jak Ty to wszystko ogarniasz? BO powiem Ci jak wyglada moj czas zanim pojde spac. Karmie wszystko co mam w domu I sie rusza, zmieniam swinki a jak wchodze do kuchni to chomis chce wyjsc na spacer I sie pcha na sile na rece. Jak poloze go znowu do klatki to znowu sie pcha I jak nie moge go wyjac to siedzi przy kratkach I lypie na mnie smutnymi slepiami (nie wyobrazam sobie miec 3 takich Shimmerkow). Wiec biore chomisia, zamykam te swinki w sypialni I wpuszczam do nich w odwiedziny lobuzow z salonu zeby chomis mogl sie tam wybiegac w spokoju. Siedze z nim dopoki zobacze ze przysypia I wkladam go do klatki a chlopakow wolam zeby przyszli do siebie. Dopiero po tym moge myslec zeby isc spac.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Naven, gdzie z tym tyłkiem w obiektyw 
Caspian tu wygląda jakby był wielkości małego świniaka. Jest jakiś ponadprzeciętnie duży czy tylko tak wyszedł?

Caspian tu wygląda jakby był wielkości małego świniaka. Jest jakiś ponadprzeciętnie duży czy tylko tak wyszedł?
Naven jasno wyrazil swoj stosunek do cykania fotekjoanna ch pisze:Naven, gdzie z tym tyłkiem w obiektyw

- etycja
- Kontakt:
ANYA, no wszystko w normie. Ja tylko muszę znaleźć czas dla 7 prosiaków, Zbójnickiej bandy chomiczków i mini stadla myszkowego. Większe stwory czyli kotaski, uszy i pies same dozują sobie indywidualne dawki zajmowania się nimi. Dajemy radę, tylko doba dłuższa.
W przerwie między świnkami: Galatea. To już nie maleńki bączuś tylko duża chomiczo podlotka

W przerwie między świnkami: Galatea. To już nie maleńki bączuś tylko duża chomiczo podlotka

Musialam sie cofnac do 1szej strony bo sie lekko zgubilam co do ilosci chomiczkow, a zanim kupilam mojego to za bardzo sie nie interesowalam nimi. TO od Ciebie jest Ciaran