Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
anuleczka

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: anuleczka »

Moje laleczki kochane :love:
Antosia jest bardzo spokojną i radosną świneczką. Myśle, że nie zapomniała jak to jest żyć, w małej klatce 40 na 40 z królikami i kilkoma świnkami. W 120 czuje się jak ryba w wodzie :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
najbardziej lubię paprykę...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
filmik...
http://youtu.be/zvKpYPDFRbg.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Albo mi się wydaje albo codziennie zmieniasz im dry bed? Za dużo ich masz i nie możesz się zdecydować :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Foggy

Post autor: Foggy »

Filmik pt. dupkowe przytulenie jest najlepszy :lol: Aniuś, niesamowite że dziewczyny się tak połączyły szybciuto i bez problemów, po prostu są dla siebie stworzone.

Antosia nigdy nie zapomni, co dla niej zrobiłaś :buzki:
anuleczka

Dzima pisze:Albo mi się wydaje albo codziennie zmieniasz im dry bed? Za dużo ich masz i nie możesz się zdecydować :roll:
Dzimuś codziennie zmieniam, bo ja alergiczka i astmatyczka jestem. Mam tak już wpojone, że wole wstać troche wcześniej i posprzątać ,niż póżniej łzawić i psikać. Nie wiem czy to coś pomaga, ale sama świadomość mnie uspokaja. Przyznam też, że dry bedów mam tak dużo ze względu na astme. Mam też tylko łysolki, bo je mogę przytulać a przy włochatych czuje się jakbym nawdychała się pieprzu ...
Asiu też jestem zdziwiona, że tak bez problemów się połączyły. Chyba wiedzą, że miłości mam dla nich nadmiar :buzki:
anuleczka

Aishka to baba z jajami :lol: Dzisiaj w nocy tak ją rujka zaatakowała, nawet zaczęła śpiewać, baba jedna :D że ganiała dziewczyny pół nocy. Trzeba było ją oddzielić kratką :glowawmur: Na szczęście już spokój. Myślałam, że będzie łączenie na nowo ale na szczęście wszystki 3 przy kratach leżały i nawet się nie zorientowały, że są osobno hihihiih
Do klatki dzisiaj wróciły wygody i o dziwo zapanowała harmonia w klatce. Wszystkie odpoczywają po nie przespanej nocy :lol:
Obrazek
Obrazek
a kuku, gdzie jest Antosia?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dzisiaj połączyłam kratki od kwiatków i w razie czego będę przegradzała. Tak to wygląda. Jeszcze nie montowałam... Mam nadzieję, że Aishka wie, że ten karcer może być dla niej, może ciut większy nie będę aż taka wredna.. Rujko prosze nie wracaj :lol:
Obrazek
filmik z dzisiaj...
http://youtu.be/Pe7bgmpcVNI
EDIT:
Agatka i Antosia... Kto by uwierzył, że Agatka była postrachem innych świnek, według wcześniejszej właścicielki
http://youtu.be/O8dSzutIRb4
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Ja mówiłam, że mam rękę do łączenia :laugh: to teraz nic innego, jak przynosić czwartą :szczerbaty: :szczerbaty: :szczerbaty: :szczerbaty:
anuleczka

no... chyba sobie żartujesz :think: :tired: Jak im wszystkim zafundujesz sterylizacje to się zgodzę :neener:

powiem Ci coś na uszko :love:
Obrazek
lubisz mnie bardziej niż Aishke?
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ale słodko :love:
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Jakaś zdrada sie szykuje? W sumie za ta nieprzespana noc może Agatka sie mści ? :lol:
anuleczka

Nikodemcio pisze:Jakaś zdrada sie szykuje? W sumie za ta nieprzespana noc może Agatka sie mści ? :lol:
Agatka to najsprytniejsza moja laleczka kochana zalizać może na śmierć ale coś ewidentnie planuje
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”