Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy- chorujemy
Dam znać tylko muszę się dodzwonić do lecznicy bo jednak jest czynna od 10-przez ten stres pokręciło mi się w głowie i zapomniałam że w sobotę otwierają gabinet później a ja od 9 wydzwaniałam jak głupia

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
-
Anulka1602
I całe szczęście bo jeszcze chwila i zniosłabym jajko 
-
Anulka1602
Lekarki dziś nie ma,będzie dopiero we wtorek-niech to.....trafi

- urszula1108
- Kontakt:
To po co otwarta lecznica?Anulka1602 pisze:Lekarki dziś nie ma,będzie dopiero we wtorek-niech to.....trafi![]()
![]()
Może jechać do innej?
-
Anulka1602
Lecznica otwarta bo przyjmuje dwóch lekarzy,ale nic mi z nich bo to weci psio-koci 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jesteś pewna, że ją boli brzuch? Czasami takie tarcie zębami może być ze złości a czasami tak po prostu. U mnie dziewczyny tak robią jak czują jedzenie a jeszcze nie dostają 
-
Anulka1602
Martuś powiem ci szczerze że już sama nie wiem
Może za bardzo panikuję
Przeważnie stuka zębami jak dotkne jej brzuszek i wtedy też skacze. Zaniepoiło mnie to bo nigdy mi tak nie robiła
Je i pije normalnie tylko widać że chce spokoju bo leży w domku pod grzejnikiem. 3 razy wychodziła i wołała o jedzenie gdy usłyszała że otwieram lodówkę ale nic jej świeżego nie daję bo się boję więc jest tylko o suchej karmie i ziółkach.
Może za bardzo panikuję
Przeważnie stuka zębami jak dotkne jej brzuszek i wtedy też skacze. Zaniepoiło mnie to bo nigdy mi tak nie robiła
Je i pije normalnie tylko widać że chce spokoju bo leży w domku pod grzejnikiem. 3 razy wychodziła i wołała o jedzenie gdy usłyszała że otwieram lodówkę ale nic jej świeżego nie daję bo się boję więc jest tylko o suchej karmie i ziółkach.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
To może być ze złości. Denerwuje się, że ją macasz po brzuchu. Tylko kwestia tego czy ją to tylko denerwuje czy boli i nie chce żeby ją dotykać 
- urszula1108
- Kontakt:
A daleko masz do jakiegoś innego świńskiego weta? Biorąc pod uwagę, że jutro niedziela, to może warto by się wybrać. Nawet jeśli nic się nie dzieje, to oszczędzisz sobie nerwy przez dwa dni.