W domu najwygodniej jest w dresie Na spacer z Frugiem (jeśli jest w miarę ciepło) to też ubieram się w dresy bo za każdym razem trzeba z nim biegać
Nala to tak centralnie tyłkiem się wypięła na mnie Dobrze, że bobków nie robiła (nie licząc tego co jest na kocyku)
Jakie słodkie lenistwo u was:) Wszystkie kochane zwierzaki w jednym miejscu... na jednej Dużej
Twoje dziewczyny są moimi ulubienicami na forum. Jak widzę te zdjecia przytulających się świninek to serce mi rośnie Moje świnie się tolerują ale mam wrażenie że nie kochają tak jak Twoje (przytulą się do siebie tylko w chwili strachu ). Dlatego tak uwielbiam na nie patrzeć... i Frugo do tego
Pozdrawiamy
balbinkowo pisze:
Twoje dziewczyny są moimi ulubienicami na forum. Jak widzę te zdjecia przytulających się świninek to serce mi rośnie
Bardzo dziękuję One też nie zawsze się przytulają. Nala w tym duecie rządzi i jeśli ma ochotę to przytula się do Nutki a jeśli nie to potrafi ją przegonić Ale na kolanach zawsze się tulą
Eh marzy mi się jeszcze jedna dziewczynka
paprykarz dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy Was i całe Wasze stado