Moderator: silje
Jak nie duzy??? To spora świnka, a podróz daleka.paprykarz pisze:Dziękuję za pomoc![]()
Ja tu apartamenta naszykowałam na czas podróży do domku a tu sie okazuje, że znajoma da radę zabrać tylko nieduży transporterek.Coś pomyślę
jolka pisze:Jak nie duzy??? To spora świnka, a podróz daleka.paprykarz pisze:Dziękuję za pomoc![]()
Ja tu apartamenta naszykowałam na czas podróży do domku a tu sie okazuje, że znajoma da radę zabrać tylko nieduży transporterek.Coś pomyślę
ps.. jest sliczna i mądra
a to ona dla Ciebie będzie??? ja nie przeczytałam, myslałam, że dla kogoś znajomegopaprykarz pisze:A widzisz. Nie chciałam Ci problemu robić, żebyś jeszcze musiała pudełko organizować. Dla mnie super. Byle by ten pakunek nie był bardzo duży bo się w auto nie zmieści. Taki warunek dali - ma się na kolanach osoby siedzącej z przodu zmieścić. Dam jutro tej dziewczynie poidełko w razie co.
Jaki będzie miała domek? Hm zależy z kim się dogada. Bo słyszałam, że z niej świnia z piekła rodem. Ma do wyboru mieszkanie z kastratem i samiczką, w większym stadzie lub z samiczkami. Czego dusza jej świńska zapragnie. Będzie drugim w tej chwili białaskiem w naszym domu. Ale nie ostatnim