Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Bielsko]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Biels

Post autor: Chmurek »

joasior pisze: Chmurek: Wątki uratowanych świnek, które są kontynuowane zostają w "uratowanych". W "nasze świnki" zakłada się samemu wątek i prowadzi od początku. ;)

To czegoś nowego się dowiedziałam. Myślałam że tu się tylko przenosi tematy zaadoptowanych prośków. Z tego założenia wychodząc założyłam dziewczynom wątek w "naszych świnkach" od razu jak do mnie przyjechały :)

W takim razie będę tu częściej zaglądać.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

Serdecznie zapraszamy ale chyba się na razie nie przeniesiemy :)

Beza i Kremówka po swoim nowym wypasem :)

Obrazek

A tu proszę co potrafią zrobić te dwie śliczne księżniczki :) Oczywiście nie musze mówić, że dużo tu mojej winy bo posprzątałam im po dwóch dniach - taki miałam młynek z robotą.

Obrazek

No i jeden ze sprawców bałaganu:

Obrazek

Pozdrawiamy :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Oj tam, oj tam :shock: :lol:
AnitaEwelina

Nom, nieziemskie z nich bałaganiary :D Beza na koniec położyła się na środeczku i z relaksem wyciągnęła oba kopytka w tył a przednie łapki majestatycznie przed sobą. Normalnie jak księżniczka z innej bajki :lol:
Kremówka ostatnio popiskuje trochę i nie wiem czy się nudzi, czy ma jakąś chandrę ale poddałam ją swoistej obserwacji i będziemy pilnować, żeby nic się złego z tego miałczenia nie zrobiło.
katiusha

Post autor: katiusha »

Może ją coś pobolewa? :fingerscrossed:
Chmurek
Kontakt:

Faktycznie wyd zrobiły nieziemski. Patrzę na klatkę swoich która była niedawno sprzątana i tyljot siano jest rozniesione.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

Długo tu nie zaglądałam. U nas troszkę zamieszania, miałam pilny wyjazd. Dziewczyny mają się świetnie choć są odrobinkę zaniedbane... 3 dni bez wybiegu :redface: Kremówka czuje się dobrze. Jutro je zważę i wrzucę kilka fotek. No i oczywiście czas na obcięcie pazurków i przystrzyżenie futerek koło kuperka...
Laseczki pozdrawiają :love:
izunia1985

Post autor: izunia1985 »

Hihi jakie słodkie poczochrańce :love:
AnitaEwelina

Obrazek

Nasze słodkości niestety nabawiły się kołtunów :-/ Beza miała jednego małego ale Krema!!!! O zgrozo... jakby w tej misce, do której sika :shock: był jakiś mikser.
Zatem dostały się pod maszynkę do strzyżenia i już po kłopocie. Do świąt futro znowu nabierze rozmiarów mopa a tymczasem czesanie nie będzie im straszne...
Nie ważyłam ich jeszcze :redface: Skleroza niby nie boli ale nadal nie mam kupionych baterii :glowawmur:
Chmurek
Kontakt:

Nie wyglądają na przestraszone więc strzyżenie chyba im nie straszne :P

Nawet mojej Abbie zdarza się kołtun na pupie to co dopiero Twoim mopom :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”