Zoobotanica 2014 Wrocław
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Zoobotanica 2014 Wrocław
hahahha atka ale jesteście CUDNIatka1966 pisze:Pastuszku - Twoje domki bardzo się podobały Ani,(właśnie je przekazałam) ale zanim je Ona zobaczyła, to mój TŻ je wczoraj na miejscu PRZETESTOWAŁ...
najpierw się trochę czaiłam, bo ludzie się dziwnie patrzyli na Niego (w końcu to facet po 50-tce) ale po chwili i ja pomyślałam, ech co mi tam... czego się nie robi dla świnek, hi hi !
promowanie polarków - święta rzecz
no ! teraz wiemy, że są wygodne, cieplutkie i milutkie
polecam serdecznie !
Bardzo się cieszę, że w niedzielę mogłam poznać dziewczyny z forum.
Myślę, że w przyszłym roku powinno być więcej odważnych świnek (Batmanku, nie obrażaj się ) umieszczonych w klatkach na stołach, a nie na podłodze, by przyciągały wzrok tłumu. Kalendarze powinny być na przyszły rok, a nie obecny. Może dałoby się przygotować maty na stół ze zdjęciami świnek? Bransoletki, breloczki, książeczki zdrowia, kalendarze na biurko, teczki na dokumenty, płócienne torby itp. byłyby mile widziane. Wolę zdjęcia niż rysunki świnek i takie też gadżety chciałabym kupić lub wylosować.
Wiem, że na Pastuszka czekali klienci, ale się doczekali.
Byłam na targach pierwszy raz i zamierzam pojawić się w przyszłym roku.
Myślę, że w przyszłym roku powinno być więcej odważnych świnek (Batmanku, nie obrażaj się ) umieszczonych w klatkach na stołach, a nie na podłodze, by przyciągały wzrok tłumu. Kalendarze powinny być na przyszły rok, a nie obecny. Może dałoby się przygotować maty na stół ze zdjęciami świnek? Bransoletki, breloczki, książeczki zdrowia, kalendarze na biurko, teczki na dokumenty, płócienne torby itp. byłyby mile widziane. Wolę zdjęcia niż rysunki świnek i takie też gadżety chciałabym kupić lub wylosować.
Wiem, że na Pastuszka czekali klienci, ale się doczekali.
Byłam na targach pierwszy raz i zamierzam pojawić się w przyszłym roku.
Świetne zdjęcia ! Może to już się zrobi moda nie tylko dla świnek ...promowanie polarków - święta rzecz
no ! teraz wiemy, że są wygodne, cieplutkie i milutkie
polecam serdecznie !