KONKURS KALENDARZOWY 2015! - WYNIKI!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: KONKURS KALENDARZOWY 2015!
Lovelymary trochę wyrozumiałości Każdy, kto wysłał zdjęcia nie może się doczekać wyników
Powiem tak,zdjęcia już są wybrane!
W tym roku było ich mało,wiec wszyscy maja duze szanse ,poza tym, goomi robi kalendarz od podstaw, nie wkleja zdjęć w gotowe szablony ,tylko tworzy kalendarz od zera,
tak,ze będzie wyjątkowy i niepowtarzalny,jak każdego roku, to trwa, sprawdzanie kalendarium,dobranie świnek pod miesiąc i kolorystykę,grafika,ozdoby, zamkniecie projektu,
dodatkowo goomi ma małego szkraba w domu i rodzinę, okażcie cierpliwość.
"Tak,ale" nieczego nie przyspieszy,ja tez czekam na wyniki z niecierpliwoscia.
W tym roku było ich mało,wiec wszyscy maja duze szanse ,poza tym, goomi robi kalendarz od podstaw, nie wkleja zdjęć w gotowe szablony ,tylko tworzy kalendarz od zera,
tak,ze będzie wyjątkowy i niepowtarzalny,jak każdego roku, to trwa, sprawdzanie kalendarium,dobranie świnek pod miesiąc i kolorystykę,grafika,ozdoby, zamkniecie projektu,
dodatkowo goomi ma małego szkraba w domu i rodzinę, okażcie cierpliwość.
"Tak,ale" nieczego nie przyspieszy,ja tez czekam na wyniki z niecierpliwoscia.
No właśnie zdjęcia są już wybrane, a wszyscy umierają z niecierpliwości bo nie wiedzą czy ich świnka się dostała. Rozumiemy, że praca nad kalendarzem jest długa i pracochłonna, więc gdyby tak oddzielić ogłoszenie zwycięzców od prezentacji gotowego kalendarza nie byłoby takiego napięcia
Może warto pomyśleć o takim rozwiązaniu w następnym konkursie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nieee! tak jest lepiej, fajniej zobaczyć efekt końcowy i szukać swojej świnki w kalendarzuaga666 pisze:więc gdyby tak oddzielić ogłoszenie zwycięzców od prezentacji gotowego kalendarza nie byłoby takiego napięcia
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Tego dowiecie sie dopiero po opublikowaniu projektu,emocje zwiazane z oczekiwaniem to coroczna tradycja naszego forumaga666 pisze:No właśnie zdjęcia są już wybrane, a wszyscy umierają z niecierpliwości bo nie wiedzą czy ich świnka się dostała.
Nie mogę się doczekać, ale by się moje dzieci ucieszyły gdyby ich ukochana świnka śp. była na kalendarzu... ach...
W regulaminie jest, że we wrześniu, więc chyba dzisiaj... Oby, bo też nie mogę się doczekać...
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Spokojnie Każdy czeka na wyniki! Lepiej poczekać dłużej niż potem żałować, widząc niedokończoną wersję
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No tym razem myślałam, że to JUŻ- bo zobaczyłam wpis od PFF
Co za emocje...a tak niedawno kupowałam kalendarza, a to za chwilę czas go ściągać ze ściany...
Co za emocje...a tak niedawno kupowałam kalendarza, a to za chwilę czas go ściągać ze ściany...
Pyrka