KONKURS KALENDARZOWY 2015! - WYNIKI!

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Kajka

Re: KONKURS KALENDARZOWY 2015!

Post autor: Kajka »

Lovelymary trochę wyrozumiałości ;) Każdy, kto wysłał zdjęcia nie może się doczekać wyników :D
ruby

Post autor: ruby »

Powiem tak,zdjęcia już są wybrane!
W tym roku było ich mało,wiec wszyscy maja duze szanse ,poza tym, goomi robi kalendarz od podstaw, nie wkleja zdjęć w gotowe szablony ,tylko tworzy kalendarz od zera,
tak,ze będzie wyjątkowy i niepowtarzalny,jak każdego roku, to trwa, sprawdzanie kalendarium,dobranie świnek pod miesiąc i kolorystykę,grafika,ozdoby, zamkniecie projektu,
dodatkowo goomi ma małego szkraba w domu i rodzinę, okażcie cierpliwość.
"Tak,ale" nieczego nie przyspieszy,ja tez czekam na wyniki z niecierpliwoscia. :)
aga666

Post autor: aga666 »

No właśnie zdjęcia są już wybrane, a wszyscy umierają z niecierpliwości bo nie wiedzą czy ich świnka się dostała. Rozumiemy, że praca nad kalendarzem jest długa i pracochłonna, więc gdyby tak oddzielić ogłoszenie zwycięzców od prezentacji gotowego kalendarza nie byłoby takiego napięcia :D
Może warto pomyśleć o takim rozwiązaniu w następnym konkursie :?: :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

aga666 pisze:więc gdyby tak oddzielić ogłoszenie zwycięzców od prezentacji gotowego kalendarza nie byłoby takiego napięcia :D
Może warto pomyśleć o takim rozwiązaniu w następnym konkursie :?: :think:
Nieee! tak jest lepiej, fajniej zobaczyć efekt końcowy i szukać swojej świnki w kalendarzu :ok:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ruby

Post autor: ruby »

aga666 pisze:No właśnie zdjęcia są już wybrane, a wszyscy umierają z niecierpliwości bo nie wiedzą czy ich świnka się dostała.
Tego dowiecie sie dopiero po opublikowaniu projektu,emocje zwiazane z oczekiwaniem to coroczna tradycja naszego forum ;)
Honorata

Post autor: Honorata »

Nie mogę się doczekać, ale by się moje dzieci ucieszyły gdyby ich ukochana świnka śp. była na kalendarzu... ach...
Kajka

Post autor: Kajka »

Wyniki będą dzisiaj czy dopiero w październiku?
Assia_B

Post autor: Assia_B »

W regulaminie jest, że we wrześniu, więc chyba dzisiaj... Oby, bo też nie mogę się doczekać... :D
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Spokojnie :) Każdy czeka na wyniki! Lepiej poczekać dłużej niż potem żałować, widząc niedokończoną wersję :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

No tym razem myślałam, że to JUŻ- bo zobaczyłam wpis od PFF :laugh:
Co za emocje...a tak niedawno kupowałam kalendarza, a to za chwilę czas go ściągać ze ściany... :levitation:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”