Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Puchata lwica i dwie córy-walczymy z bobami!
Ja mam dwa transportery jeden cabrio, drugi troszkę mniejszy i jestem w stanie zabrać ałe stado. Ten mniejszy jest jako zapasowy, bo nie mam do niego pokrowców. Zresztą więcej luksusu mają w cabrio 

Moje mieszkanie ma z 35 m2, z czego połowę zajmują zwierzaki. Nie mam miejsca na 300 transporterów, dlatego przerzuciłam się na jednorazowe kartony stosownej do sytuacji wielkości
. No co zrobić...mieszkanie nie chce mi się rozciągnąć
.

- urszula1108
- Kontakt:
Problem z metrażem, to duży problem. U nas ten większy transporter stoi na wybiegu. Prosiaki uwielbiają w nim spać, a my .... chodzimy prawie po ścianach.
My do weta mamy ponad 40 km i taksówki by nas zrujnowały. Zwykle jeździmy samochodem, ale pociągiem + tramwaj też się zdarzało, a wtedy nie ma jak transporter.
My do weta mamy ponad 40 km i taksówki by nas zrujnowały. Zwykle jeździmy samochodem, ale pociągiem + tramwaj też się zdarzało, a wtedy nie ma jak transporter.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2018, 12:53 przez urszula1108, łącznie zmieniany 1 raz.
- urszula1108
- Kontakt:
Ciągle to powtarzam małżowi a on ciągle tego nieurszula1108 pisze:No cóż, przecież to świniom musi być dobrze
rozumie - ech....ograniczona bestia

Nie dość że chłop to jeszcze w średnim wieku- więc już będzie coraz gorzej

Mój całe życie zachowuje się jak stary zgred, więc to właściwie wszystko jedno w jakim jest wieku. 
Nooo...skłamałabym...czasem nagle przypominają mu się szczenięce lata i zaczyna zachowywać się jak trzylatek....
I tak naprzemiennie...za co- pytam? Musiałam nieźle nagrzeszyć w życiu, że taką karę ponoszę...

Nooo...skłamałabym...czasem nagle przypominają mu się szczenięce lata i zaczyna zachowywać się jak trzylatek....
I tak naprzemiennie...za co- pytam? Musiałam nieźle nagrzeszyć w życiu, że taką karę ponoszę...
Z facetami jak ze skutkami ubocznymi leków 
- podniosą ciśnienie,przyprawią o ból głowy,
wywołają: mdłości,atak śmiechu na przemian z atakiem szału,opad szczęki i kończyn górnych....itp.itd.
No..... i do cyrku nie trzeba chodzić bo ma się prywatnego klałna

- podniosą ciśnienie,przyprawią o ból głowy,
wywołają: mdłości,atak śmiechu na przemian z atakiem szału,opad szczęki i kończyn górnych....itp.itd.
No..... i do cyrku nie trzeba chodzić bo ma się prywatnego klałna