Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. Chorujemy ZDJ. 105!
Takie wiadomości chciałam przeczytać Brawo Nachos
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czyli możemy spodziewać się wspaniałej sesji zdjęciowej? czekamy....cappuccino pisze:No, jestem zachwycona! Dr Magda już nam odpisała, porównała zdjęcia - poprawa jest ogromna! Bactrim jeszcze przez 2 tygodnie i mam nadzieję zakończyć chorowanie
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O rety, ależ się świń nachoruje!
Na święta do Łodzi nie zjeżdżamy, także może znajdziemy czas, żeby zrobić im wielkanocną sesje!
Może lepiej, że 6 tygodni będzie bactrim dostawał, Siula też mówiła, że Matylda tyle dostawała, nawet ciut większą dawkę, bo my mamy 0,7ml 2xdz, a Matyldzia miała 0,8ml 2xdz. Lepiej dmuchać póki zimne. Kondycyjnie ma się świetnie, nie schudł ani grama przez cały miesiąc intensywnego leczenia!
Póki co, zmieniłam avatar. Jak Wam się podoba? To już zaraz 8 miesięcy jak Tościka nie ma z Nami. Tęsknię za nim okropnie i często go wspominam. Z drugiej strony tak się cieszę, że trafił nam się taki Czesio i że się tak świetnie zgrali z Nachosem, no i dlatego przyszedł czas na zmianę, chociaż długo się zbierałam.
Czesio znowu wpadł pod nożyczki fryzjera Pół kłaków na tyłku wycięte. No i świnia gigant, wizualnie już dużo większy od Nachosa - przez te kłaki, do wagi brakuje mu już tylko 100g... a to dopiero 8 miesięcy skończył wczoraj.
Swoją drogą, jak inni widzą lecący czas po dzieciach, tak ja po świniach
Może lepiej, że 6 tygodni będzie bactrim dostawał, Siula też mówiła, że Matylda tyle dostawała, nawet ciut większą dawkę, bo my mamy 0,7ml 2xdz, a Matyldzia miała 0,8ml 2xdz. Lepiej dmuchać póki zimne. Kondycyjnie ma się świetnie, nie schudł ani grama przez cały miesiąc intensywnego leczenia!
Póki co, zmieniłam avatar. Jak Wam się podoba? To już zaraz 8 miesięcy jak Tościka nie ma z Nami. Tęsknię za nim okropnie i często go wspominam. Z drugiej strony tak się cieszę, że trafił nam się taki Czesio i że się tak świetnie zgrali z Nachosem, no i dlatego przyszedł czas na zmianę, chociaż długo się zbierałam.
Czesio znowu wpadł pod nożyczki fryzjera Pół kłaków na tyłku wycięte. No i świnia gigant, wizualnie już dużo większy od Nachosa - przez te kłaki, do wagi brakuje mu już tylko 100g... a to dopiero 8 miesięcy skończył wczoraj.
Swoją drogą, jak inni widzą lecący czas po dzieciach, tak ja po świniach
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. Zdrowiejemy ZDJ. 10
To pewnie przedsmak sesjiAnulka1602 pisze:Avatar jest cudowny
Pyrka
Re: Tościk 1.08.17 [*], Nachos i Czesio. Zdrowiejemy ZDJ.105
Oby tylko ta sesja była szybko bo bardzo potrzebuję słodyczy
Postaram się coś zrobić, ale na razie to wszyscy odpoczywamy
A tymczasem zobaczcie, co mi zajączek przysłał:
Siostra zwierzęta malowała pierwszy raz. Uważam, ze obrazek jest przecuuudowny!
A tymczasem zobaczcie, co mi zajączek przysłał:
Siostra zwierzęta malowała pierwszy raz. Uważam, ze obrazek jest przecuuudowny!
obrazek cudowny! ale i tak czekamy na !!!
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
super prezent od zajączka
też bym obejrzała sesję..
też bym obejrzała sesję..
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215